Igen, ezt szoktam én is mondani. Egy demokrácia soha nem tud birodalomként viselkedni. A tömeges emberveszteségek eladhatatlanok a hátországban, ha csak nem védekezés során estek el.Túlgondoljátok ezt szerintem, TE biztosan. Azt a kérdést kell feltennie mindenkinek magának, hogy hány politikus vállalná fel egy UKRAJNA lehetséges NATO tagságáért, hogy a saját országa akár csak konvencionális konfliktusba is keveredjen Oroszországgal?
Nem látom magam előtt tömegesen a kezeket...
Ezzel a hülyeséggel hogy a NATO-nak meg kell leckéztetnie Oroszországot, szerintem az USA marha gyorsan magára maradna amikor ténylegesen csapatokat kéne tolni a darálóba, TALÁN még a lengyelek, britek lennének hozzá elég hülyék, de nagyon gyorsan elmenne ott is a morál a lecsóba, a katonáik sem szeretnék meg a hátország sem igazán, mert nem Afgán szintű veszteségeik lennének, hanem olyanok hogy azt nem venné be egy modern felfogású nemzet, hogy vagonszámra küldik haza púpra rakva a halottaikat!
Az USA érdekeiért senki nem akar meghalni itt Európában. Ha ilyen vérmes tervei voltak az USA-nak akkor nem LMBTQ fa@ságokkal kellett volna traktálja a felnövekvő generációkat, hanem kő kemény militarista szellemű neveléssel.