![www.origo.hu](https://cdn.origo.hu/2023/12/OIOFcZeW7KTTzMdhY3A8PWdUQeavB5ShHPj4-_UVsG4/fill/1200/675/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzI0YWQ0ZjExODYyODRjZjNhYjJlYTI1MzRiZWQ5ZDll.jpg)
Megpróbálták megölni Putyint - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.
![www.origo.hu](https://www.origo.hu/favicon-32x32.png)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy dologról beszélünk, ugyanis te azt állítottad, hogy az őszi mozgósítás után, miután már kiment félmillió orosz (inszinuálva, hogy a mozgósítás miatt), az oroszok “lezárták a határokat”.Nem egy dologról beszélünk! Jelenleg nincs mozgósítás, akkor meg volt. Ez alapvető különbség.
”pancserpuccs”Életemben nem olvastam. Egyszer hallgattam, de azóta se. Szerinte nem lehet tudni, mire gondolt a brit miniszterelnök, amikor az ÉszakimÁramlat felrobbantása után 5 perccel azt esemesezte az USA kulugyminiszterének, hogy elintézve.
Egyébként mi nem tetszik?
Számba vettem, mi történt egy hét alatt és milyen kérdések merültek fel bennem.
"pancserpuccs" = " Ki van velem - és ellenem?" F.O.S médiacirkusz színházi előadás, ahol a septében összerakott forgatókönyvet még nem eléggé gyakorlott , és profi szereplők adták elő.”pancserpuccs”
Hiába írják meg az összes Oroszországban történt balesetet, az még csak azt sem bizonyítja, hogy ez több lenne az átlagnál.![]()
Andrej Fomi legfőbb ügyész a Volga átúszása közben vízbe fulladt Oroszországban
Újabb különös haláleset történt Oroszországban: Andrej Fomi, a Csuvas Köztársaság legfőbb ügyésze épp a Volgát úszta át, amikor belefulladt a vízbe – írja az RTL.www.atv.hu
Próbálnak szenzációt hajkurászni. Az illető ügyésznek leállt a szíve. Ennyi!Hiába írják meg az összes Oroszországban történt balesetet, az még csak azt sem bizonyítja, hogy ez több lenne az átlagnál.
Ahhaa szóval ezert akar a wagner afrikába menni.....Bruhahhaha
Próbálnak szenzációt hajkurászni. Az illető ügyésznek leállt a szíve. Ennyi!
Ez úszás közben történt.Több mint 20 éve , egy hazánkba utazó, külföldi cégtulajdonosok a pénzügyi elszámoltató és raktári leltár után céges bulit szerveztek. Itt a magyar cégvezető és tulajdonos kisétált az erkélyre , telefonhívást kapott. Valahogy átesett a még építés alatt álló korláton..
A kiérkező mentősök a halál okaként szívrohamot állapítottak meg
Ami azt illeti én is szívrohamot kapnék, ha zuhanás közben megpillantanám a 4 emelet mélységből közelítő beton járdát...
Ha jóé számoltam, ez kb. 2.4 másodperc. Ennyi idő alatt nem oszt, nem szoroz áll-e a szíved vagy még dobog néhányat, eszméletedet nem veszted el. Ennyi idő alatt a plakkruptúrára sem alvad rá a vér.Ami azt illeti én is szívrohamot kapnék, ha zuhanás közben megpillantanám a 4 emelet mélységből közelítő beton járdát...
Csak arra akartam utalni hogy sokszor nem az áll az orvosi papírokon, mint a valóság.. A kiváltó ok itt a vagyon elszivárgása volt, amit csak egy 2 hétig tartó leltár tárt fel.. Onnan tudom h tőlem is kértek raktárkészletet ideiglenes pótlásra..Ha jóé számoltam, ez kb. 2.4 másodperc. Ennyi idő alatt nem oszt, nem szoroz áll-e a szíved vagy még dobog néhányat, eszméletedet nem veszted el. Ennyi idő alatt a plakkruptúrára sem alvad rá a vér.![]()
Nem azért, de az ukrán pilótanő egészen kikerekedett az orosz börtönben az éhségsztrájk alatt.A két féreg meg a gazdáik milyen szépen egymásra találtak.
Az még hagyján, de szegény ork kislányt szerintem Putyin még kétoldali hererákkal is megfertőzte!!!Szar hely lehet az Orosz Föderáció, kifizetik a tagállamok pénzeit,és még nevetnek is hozzá.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..