Már megbocsáss, de szerinted egyáltalán érti a kérdést a faszikám?Engem érdekelne, hogy így "poszthumusz" te hogyan látod Magyarország helyzetét, ha folytatódott volna a német(francia) - orosz összeborulás, illetve a Trump-féle izolacionista törekvés ezzel párhuzamosan elkezdte volna redukálni az amerikai jelenlétet Európában?
Az tény, hogy ebben az esetben a lengyel-ukrán-balti csapat nagyot nézett volna, de mi ugye épp bővítettük a német függést, mimözben elmélyíteni igyekeztünk az orosz kapcsolatokat és kezdtük ezzel párhuzamosan nyitni a Balkán, a törökök és Kína felé.
Ilyen feltételek mellett ártott-e volna nekünk, ha a lengyelek feje felett átnyúlva létrejön a német-orosz gazdasági kapcsolat?
Az ARMA-s kaland egy dolog, de Bandi gyerek azóta is háttal ül a tévének: bármikor elolvasok egy telexes főcímet vele kapcsolatban (igen, részben perverz vagyok, részben pedig nem akarok véleménybuborékban élni, mi több, egyformán és őszintén gyűlölöm úgy a "magyar" ellenzéket, mit a kormányt), mindig lever a víz, hogy az ukránok Petropavlovszk-Kamcsatszkijt ostromolják már, aztán kiderül, hogy még a Krímig sem jutottak el. (Be ne regisztrálj a lemilhez a fészen.Csak ritkán váltottak jellemzően ennyire örömködve egy nap alatt 3x, oda vissza. Szóval faszra lettek húzgálva az örömködő újságírók és véleményvezérek egy csöppet. Pl. Rácz még tegnap toltq du. hogy Prigo nem is hátrált meg, csak feltörték a fiókját. Szegény, lassan el kell engedje ezt a sztorit, de már megint bohócot csinált magából, egy hasonló cumira szaladt rá, mint az ARMÁ-s kalandja volt!

Ha csak az amerikai tábornokok nem értenék... Mondanám, hogy empátia kérdése, de az belőlem már régen kiveszett, szóval tuti, hogy nem ezen múlik.Nem érti. Ez a baj az amerikai tábornokokkal. Hogy nem értik. Nem értik Vietnamot, Irakot, Afganisztánt, nem értik az oroszokat, nem értenek minket.
Tavaly február 24-e óta hányszor fenyegettek meg minket az oroszok és hányszor az ukránok? Van különbség. És most ez a nyugállományú főfasz arrogánsan azt nyilatkozza, hogy bár nem érti, azért véget kell vetni az egésznek. Nem értjük, hát szétverjük, működött ez a Közel-Keleten is, nem?
Reális lehetőségnek tartom, hogy körberajzolok egy elhunytat, majd rögzítem a vizuálisan egyértelmű TÉNYT, hogy "kilóg a bele a lábai között", ergo pöcse van, tehát (biológiailag) férfi, majd beperel a nyomorult néhai nyomorult családja, hogy ő nőnek érezte magát. Ne röhögj: simán megtörténhet - annak ellenére is, hogy a halála előtt a család pont ezért utálta a szerencsétlent. (Mégis van bennem némi együttérzés, a francba.)Ezzel részben egyetértek. Én nem gondolom hogy rosszabb diktatúra lesz nyugaton mint az oroszoknál volt/van, pont attól félek hogy káosz lesz, a nagy jóemberkedés miatt kicsúszik a gyeplő, nem lesz állami kontroll, párhuzamos társadalmak, erre reakció az önszerveződés, bíráskodás - Fro. ban láthattuk a gyenge karhatalmat felváltó radikális jobbosok őrjáratait - s anarchia lesz a vége, ahol a szólásszabadság úgy korlátozzák, hogy nem szabad a nevén nevezni a gyereket!
De a törvény tisztelőket vegzálják csak, jogi és financiális módszerekkel, akik a törvénynek nem hajlandók magukat alávetni, velük szemben puha és tehetetlen lesz a rendszer.
Ha választani kell, inkább világos szabályok mentén lefektetett rendőrállamban szeretnék élni, nem egy liberális csillámpónos káoszvezérelt anarchiában.
Valamint jelenleg amiért nekem a kelet szimpatikusabb az az, hogy nyugaton a fajtámra, a hetero középkorú maszkulin nemzet tudattal rendelkező enyhén homofób húsevő egy nőtől több gyermekes a saját családjával élő fegyverszerető emberre megadták a kilovesi engedélyt!
Ahol engem rasszistának, bigottnak, toxikusan maszkulinnak, veszélyes rémisztő képződménynek, barbár húsevőnek tartanak, oda nem jut szimpátiám. Akik ellenük vannak, oda meg igen, amíg nekem nem ártanak.
Ennek a haladó liberális szivárványos öko kamu zöld és kamu filantróp nemzetek felett álló kommancs utód mosléknak pusztulnia kell!
Ki a középső lúzer csávó, mindenféle plecsni nélkül?2023.06.29.,Moszkva,Kreml -ben volt egy találkozó 35 ember részvételével
![]()

Na igen.Lehettél volna kicsit bőbeszédűbb, pl. milyen találkozóról van szó, meg kik ezek a nagyon fontos emberek a fotón...
Néha olyan érzésem van (na jó, meglehetősen gyakran), hogy beteszel valami "delphoi jósda" szintű infót, ami infó ugyan, de érti aki érti, aki meg nem, az nem, majd jót röhögsz, hogy a többség pislog, mint hal a szatyorban. Ha nem akarod, hogy eleresszek egy e-mailt Moszkvába, akkor légyszi szedd össze magadat, mert ez a propaganda így nem túl hatékony, márpedig nyilván szívesebben töltenéd a nyugdíjas éveidet Szocsiban, mint a Kamcsatka-Alsó mögötti 122-es büntetőte... izé... tanyán.Mit néztem be?, meg kell tanulni a szövegértelmezést. Viszont rájöttem, hogy itt a társaság igen alacsony szinten van a napi történéseket illetően. Ezt nem bántásként írom.Nincs időm minden egyes apró részletet magyarázgatni. Bizonyos tudási szintnek már meg kéne lennie.