Ez már agitprop utóvédharc...Látom ma sem vetted be a gyógyszered te sem.
Szinte sajnálom.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez már agitprop utóvédharc...Látom ma sem vetted be a gyógyszered te sem.
Akkor ne gyere nekem ilyen buta dumákkal. 2014 óta Ukrajna politikája miatt elvesztette legitimitását az 1991-es határok közt létezni.Látom ma sem vetted be a gyógyszered te sem.
Ne beszélj már hülyeségeket, mert lassan átmész szánalmasba! Mi lesz a következő? Elkezdesz atombomázni, ha már Medvegyev befejezte (úgy látszik már ők is felfogták, hogy vállalhatatlan az atomfegyverrel való fenyegetőzés)?Akkor ne gyere nekem ilyen buta dumákkal. 2014 óta Ukrajna politikája miatt elvesztette legitimitását az 1991-es határok közt létezni.
Téged se az eszedért fognak elrabolni.Ja jól van, szólhattál volna, hogy ez a szint.
Nem értem mit nem értesz. Túl sok területet és jogtalanul kaptak az ukránok Leninéktől, A többiről nem is beszélve. Ezért én azt szeretném, ha minnél több területet veszítene Ukrajna. Minimum a 4 megyét teljes területtel.Ne beszélj már hülyeségeket, mert lassan átmész szánalmasba! Mi lesz a következő? Elkezdesz atombomázni, ha már Medvegyev befejezte (úgy látszik már ők is felfogták, hogy vállalhatatlan az atomfegyverrel való fenyegetőzés)?
A véleményedet akkor véleményként és ne tényként add elő.Nem értem mit nem értesz. Túl sok területet és jogtalanul kaptak az ukránok Leninéktől, A többiről nem is beszélve. Ezért én azt szeretném, ha minnél több területet veszítene Ukrajna. Minimum a 4 megyét teljes területtel.
Ez az én véleményem és tartsd tiszteletben kérlek.
Trollkodáson kívül van valami érdemi hozzászólásod?The Military Show
Daily videos showcasing the latest of the United States military and the world!www.youtube.com
Ez egy teljesen független forrás. Én minden szavukat elhiszem!
Hogy mik ki nem derülnek...The Military Show
Daily videos showcasing the latest of the United States military and the world!www.youtube.com
Ez egy teljesen független forrás. Én minden szavukat elhiszem!
Trollkodáson kívül van valami érdemi hozzászólásod?
Valahol megvan nekem lementve az a drónfelvétel, amikor Harkovnál közvetlenül egy Iszkander támadás előtt katonai teherautók álltak be az egyik ilyen Nova Posta raktárhoz, aztán ment a sipítozás, hogy háddehádde civil célpont. Vagy az egyik Kijev melletti hipermarket, amit megint csak Iszkanderrel kúrtak telibe aztán a helyi rendőrség meg ott posztolta a 203 millis gránátok ládáinak a fotóitAztán amikor jön egy egy menetrendszerű rakétacsapás a Nova posta valamelyik raktárára, akkor jön a nyugati/magyar FOS hiszti, hogy "civil" postát támadnak, meg ártatlanokat
Ha egy kicsit is figyelmesen elolvasod Kurfürst válaszát láthatod, hogy egy pillanatig sem próbál vitázni azzal amit betettem. Természetesen észleltem, hogy elfogult és nagyon részrehajló, de egy érdekes témáról van szó. Még akkor is ha részrehajóan van tálalva.Az a forrás amit belinkeltél, én is megnéztem pont ahogy Kurfürst is az elmúlt hetek utolsó videóit, extrém elfogult ukrán oldal felé, meg sem próbál még csak függetlennek látszani sem, el is mondja sokszor hogy Euronews, meg Ukrán hivatalos jelentéseket vesz axiomának. Az oroszok tűrőképességük határán, Putyin hatalma inog, az egész ország demoralizált, buktak 8500 tankot, 15000 Pszh-t, 570.000 halottat, Kínának ad át területet elkeseredettségében - jah, a valóság meg ennyi: közös gazdasági érdek miatt és hogy szopassák az amcsikat/japókat építenek nagyobb hidat közösen egy isten háta mögötti oroszok által eddig is elhanyagolt távolkeleti folyón, meg engedik hajózni a nagyobb partvédelmi kínai hajókat a japán tenger felé! - s mikor jön valaki és ezzel a szarral szembesít, jó és igazságos adminként kibaszod fél évre bazdki ?!
Nem szembesített vele. Te szembesítesz vele most.a valóság meg ennyi: közös gazdasági érdek miatt és hogy szopassák az amcsikat/japókat építenek nagyobb hidat közösen egy isten háta mögötti oroszok által eddig is elhanyagolt távolkeleti folyón, meg engedik hajózni a nagyobb partvédelmi kínai hajókat a japán tenger felé!
Hagyjuk már, ez a legallja volt amit csináltál. Valaki ellentmondott, elmondta hogy komolytalan az egész csatorna ahonnan linkeltél - tényleg az, csekkoltam én is, vicc - majd minden külső kontroll nélkül bannoltad fél évre. A minimum az kellett volna hogy legyen az én morális iránytűm szerint, ha személy szerint Neked van bajod valakivel, aki neked mond ellent, külső kontrollként másik admin tiltja, nem te.Ha egy kicsit is figyelmesen elolvasod Kurfürst válaszát láthatod, hogy egy pillanatig sem próbál vitázni azzal amit betettem. Természetesen észleltem, hogy elfogult és nagyon részrehajló, de egy érdekes témáról van szó. Még akkor is ha részrehajóan van tálalva.
Szóval nincs vita, nincsenek esetleg más (kevésbé részrehajló) források, melyek esetleg máskét pálalják a dolgot.
Semmi.
Ami van az visszakészből személyeskedés és ironizálgatás.
Nem szembesített vele. Te szembesítesz vele most.
TÉÉÉNYYLEEG?!?!?! Mi az, hogy komolytalan a csatorna?!?!Hagyjuk már, ez a legallja volt amit csináltál. Valaki ellentmondott, elmondta hogy komolytalan az egész csatorna ahonnan linkeltél - tényleg az, csekkoltam én is, vicc - majd minden külső kontroll nélkül bannoltad fél évre. A minimum az kellett volna hogy legyen az én morális iránytűm szerint, ha személy szerint Neked van bajod valakivel, aki neked mond ellent, külső kontrollként másik admin tiltja, nem te.
Mindegy is, tényleg nagyon szarul -részrehajlóan és következetlenül - tolod sajnos az adminságot, ez nem most kezdődött, de ezzel most feltetted az i re a pontot szerintem.