Nem tudom milyen gyorsanra gondolsz, de leggyorsabban akkor nyerné meg, ha a jenkik és a nyugat teljesen leállna Ukrajna finanszírozásával és fegyverekkel való támogatással. Ez esetben szerintem 3-4 hónap múlva vége lenne a háborúnak. Addigra elfogynának a lőszerek, csökkenne a haditechnikai eszközök száma, az ukrán állam nem tudná finanszírozni a háborút és nem tudná a nyugdíjak, egyéb szociális juttatások,bérek kifizetését biztosítani. De mivel az utolsó ukránig akar harcolni a nyugat az ukrán rezsin pénzügyi, katonai támogatása folytatódni fog, hiszen a céljuk Oo gyengítése. Oroszoknak az segítene, ha minimum 0,5 millió, de optimálisabb 1 millió jól képzett katona megjelenése a fronton, ami felgyorsítaná az eseményeket. Természetesen ezeket a csapatokat modern fegyverrel kellene ellátni, ami azt jelentené, hogy az orosz gazdaságnak hadigazdálkodásra kéne átállnia, ami azt jelentené, hogy a civil gyárak is fegyverek gyártására állnának át. Másik dolog, hogy a jelenlegi polgárkímélő taktikát át kéne gondolni és a zsidó állam Gázában használt totális pusztító háború-ra kéne átállniuk. (nem kímélve a civileket és az infrastruktärát) Amire valljuk be kicsi az esély.
Tehát szerintem marad ez az anyagpusztító, felőrlős szembenállás akár 2030-ig, ha nem történik valami közben.