Én megértem azt is, ha valaki ilyen logika mentén közeliti meg a dolgokat.Így is pusztult az orosz technika és ember is. Minél nagyobb veszteségeket szenved Oroszország Ukrajnában annál nagyobb biztonságban van kelet Európa
DE:
Az EU-t és a NATO-t én, azaz mi tartjuk fent a munkánkból, az egyiket azért, hogyegy közös piacon belül jobban éljünk, a másiakt azért, hogy ezt a jólétet katonailag együttes erővel megvédjük. Ebben a képletben sehol, ism. SEHOL sincs Ukrajna, amiért én/mi valamiféle felelősséggel tartoznánk.
A jogi helyzet az, hogy egy Ukrajna nevezetű állam népirtást követett el a területén élő olyan nemzetiségi "kissebbség" ellen, mely anyaországa történetesen a világ legnagyobb országa a világ legnagyobb atomarzenáljával, tehát nagyhatalom.A háborút azok szítják akik az agresszort támogatják. A helyzet jogilag teljesen egyértelmű.
Az Orosz katonai agresszió tény, de válaszul volt Ukrajna erőszakos nemzetiségi alapon tett lépéseire a saját állampolgáraival szemben. Az ilyenekért korábban szarrábombázták a delikvens országot és elcsatolták tőle a kritikus területeket - lásd Szerbia.
Oroszország a nemzetközi jog szerint: agresszor.
Hát Ukrajna a népirtás vádjával:................???.....
...ha belekötök a legnagyobb kettesszekrénybe aki az utcán sörözget a haverjaival és kapok egy átszállóst talán még olcsón meg is úsztam, aminek örülni kéne. De ha oda csőditem az én haverjaimat is, mert úgy hangosabbak és erősebbek vagyunk, de végül péépé vernek, akkor talán látni kéne, hogy az én egy kapott pofonommal mennyivel jobban jártunk volna....Remélem téged megtádnak az utcán és segítség helyett még te leszel felelősségre vonva. Akkor talán megérted a helyzetet.