Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elrettentés. És bármikor bevethető tartalék. Nagy hagyománya van náluk annak, hogy bevetik a helyben megtámadott erőket, az ellenség mindent bevet az áttörésre, közben minden tartalékát beveti, és aztán jön az orosz tartalék a távol keletről.3000 T-80-as minek kéne nekik? Vagy mire kell Szibériában meg az Sarkon tank?
Nem semmi! néhány méter pontossággal így megérkezni.
Akár meg is lehetne nyitni,mert ott nincs olyan nap,hogy ne lennének harcok.Mac, ezek itt kikerülik a bezàràst..
3000 T-80-as minek kéne nekik? Vagy mire kell Szibériában meg az Sarkon tank?
Azt a médiahisztit amikor Kadhafi, Asszad, Szaddam Husszein és társai valamennyien maguk a megtestesült gonosz? Amikor ezek a kegyetlen diktátorok akik éveken keresztül irtják a saját népüket vegyi fegyvereket vetnek be, atomfegyvert fejlesztenek és veszélyeztetik a szomszédos térségek békéjét?
Azt én is nagyon unom amikor évekig ezt hallom minden nap reggeltől estig.
Igazad van.
Kurva unalmas.
Az oroszok nem is ezért tiltakoznak, hanem azért, mert úgy tudják, hogy az elhárító rakéták konténereibe lehet támadó Tomahawkokat tenni, és azokkal első csapást mérni az orosz támadó rakétákra.
Megj.:
- Hol ér véget Oroszország határa?
- „A Bering-szoroson túl, az USA-nál”.
- „Oroszország határai sehol nem érnek véget”
Oroszország menni Alaszka. Segíteni megtartani Kanada függetlenség!
Megj.:
- Hol ér véget Oroszország határa?
- „A Bering-szoroson túl, az USA-nál”.
- „Oroszország határai sehol nem érnek véget”
Akár meg is lehetne nyitni,mert ott nincs olyan nap,hogy ne lennének harcok.
Meg talán a sorozatosan hazugságon kapott nyíltan uszító rasszista elemet kéne büntetni nem pedig azokat akik teljesen jogosan háborodnak fel rajta.
Én azon szoktam felháborodni, ha valaki felháborodik. Utálom, ha valakik itt a fórumon felháborodnak és hangot is adnak felháborodásuknak. Itt csak ne háborodjon senki, semmilyen okból, ugyanis nem fogok utánanézni minden oknak, hogy jogos-e vagy jogtalan. Főleg az ukrán konfliktus kapcsán semmi kedvem mindkét oldal kamuhíreit ellenőrizgetni, amikkel egymást piszkálják.
Akit ez a téma annyira érdekel, akkor emelkedjen felül és isteni magasságokból elemezgesse, ahol nyugi van. Ez nem focimeccs ahol egyik oldallal tartani kell a másikkal meg nem.
Ha pedig valaki kamuhíreket linkelget (bocsánat a gonosz oldal kamuhíreit) akkor nyugodtan és kimérten cáfolja meg.
Megnyitottam.Ezt tudod úgy elérni, hogy megnyitod.
Mac.Én azon szoktam felháborodni, ha valaki felháborodik. Utálom, ha valakik itt a fórumon felháborodnak és hangot is adnak felháborodásuknak. Itt csak ne háborodjon senki, semmilyen okból, ugyanis nem fogok utánanézni minden oknak, hogy jogos-e vagy jogtalan. Főleg az ukrán konfliktus kapcsán semmi kedvem mindkét oldal kamuhíreit ellenőrizgetni, amikkel egymást piszkálják.
Akit ez a téma annyira érdekel, akkor emelkedjen felül és isteni magasságokból elemezgesse, ahol nyugi van. Ez nem focimeccs ahol egyik oldallal tartani kell a másikkal meg nem.
Ha pedig valaki kamuhíreket linkelget (bocsánat a gonosz oldal kamuhíreit) akkor nyugodtan és kimérten cáfolja meg.
A magyar fordítás lesz a jóAngolra igy forditottak:
""You said that Russia is located between the east and west. It's the east and west that are located to the left and right of Russia."-Putin"
Nem ertek oroszul, de valamelyik forditas biztosan nem pontos.
Mac.
Nincs itt semmien két oldak, csak néhány izgága troll. Ezek miatt olvashatatlan a fórum, mert csak ők szerepelnek oldalakon keresztül mára már leplezetlen hazug hírekkel.
Én személyesen már unom cáfolni a híreiket, főleg úgy, h ha megteszem azt törli valaki és még a nevét sem adja hozzá.