OFFTudtommal az NVSZ nem szurkálja a fogvatartottak heréjét zsákvarró tűvel, nem tör össze üvegcsövet a hugycsövükben, nem vágja le baltával a végtagjaikat, nem hugyozza szájba őket, nem sokkol elektromos árammal, nem ver szöget a körmük alá, nem oldja fel a testüket sósavas kádban és nem darálja le őket. Legalábbis remélem, hogy nem.
Undorító és kiábrándító ezen a fórumon ávós-ajnározó kommenteket olvasni. A mindenkori Honvédséggel/Néphadsereggel és Rendőrséggel kapcsolatos legrosszabb előítéleteimre erősít rá.
Szerintem senki sem védi, ajnározza az ÁVÓ-t, az akkori vezetőket, pribékeket, a rémtetteiket pedig szerintem mindenki elítéli. Undorító időszak volt, teljesen abberált emberek voltak olyan helyzetben, hogy ilyenek megtörténjenek. A túlkapások, egy éppen kialakulóban lévő rendszer félresikerült tevékenysége volt, ahol sok nem odaillő ember kapott hatalmat. Irakban, a Gvantanamói USA bázison hasonló események voltak hadifoglyokkal az amerikai táborokban.
Én meg az olyan fórumozók hozzászólásait nem szeretem olvasni, akik teljes mértékben általánosítanak és bizonyos dolgokban a tudatlanságuknál csak a hitük nagyobb. Szerintem maradjunk a tényeknél, nem kell mellébeszélni, a másik szavait kiforgatni.
Az NVSZ-t meg hagyjuk, mert egyszerűen fogalmad sincs, hogy mire hoztam fel.
Én befejeztem.