Megnéztem ezt a videót, s nekem az a véleményem, hogy ez egy sima harcérintkezés volt. Itt nem volt kit foglyul ejteni. A videón jól látszott, hogy a kamerás mellett jobbra futóra lőttek, seggre is ült, mentek a gránátok, bekerített sorozatlövő fegyverekkel ellátott tüzelő ellenfelet nincs az a kultúr nép, aki foglyul ejt, ilyen körülmények közt. Én is lőttem volna amíg biztos nem vagyok benne, hogy senki sem fog gránátot dobni, vagy mellbe lőni AK-val.<blockquote rel="boki">Terrorista video (valószinu "mérsékeltek") ahogy elfoglalnak egy magaslati pontot és legyilkolják a szír katonákat(nem ejtik fogságba mint egy civilizált világban)
18+
https://vid.me/e/U9jH?card=1
Más: Amit ezek csinálnak, az még mindig botrányos... Megy az allahu akbar ordibálás, taktika és tervezettség nélkül falkában fel a dombra, gangsztásan tartott fej fölül lövöldöznek AK-val, ad hoc jelleggel valamelyik értelmesebbnek eszébe jut gránátot dobni, valami hihetetlen...
</blockquote>
feltette a kezét és miután lelőtték ballag a magtár?nem sok esélyük volt,de ezek szerintem erdogan katonái voltak,vagyis mérsékeltek