Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Iránból mindossze 800 km Szíria így nagyobb mennyiségu bombát tudnak vinni.
azért mert neked nem kötik az orrodra már nem is létezik...A palmyrai offenzíván kívül, ahol más szempontból is megjelentek az oroszok (aknamentesítés, stb.) nem tudok róla, hogy orosz különleges erők, mint előretolt repülésirányítók jelen lennének Szíriában a CAS-t elősegítendő. Mondjuk ez nem is véletlen, nem alkalmaznak tömegesen precíziós fegyvereket és azt sem tudom, hogy egyáltalán mennyire megoldott a csekély számú korszerű és precíziós fegyvereket alkalmazni tudó gép és a JTAC közti együttműködés! Hadgyakorlatról se láttam ilyesmiről nagyon képeket az oroszoktól.
Fejezd be a személyeskedést. Ha valamivel nem értesz egyet akkor azt fejtsd ki bővebben.
-Mack-
Nem értem, hogy mi a magyarázad. A férges dolgot sem értem. Van nevük is, használd azt.
-Mack-
A bombázókat most is a Szu-30Szm és Szu-35SZ gépek fedezték.
https://www.facebook.com/1492252324350852/videos/1785506625025419/
</blockquote>Itt a magyarázat arra,hogy mért nem tudnak az oroszok mit kezdeni a férgekkel
<blockquote>Nem értem, hogy mi a magyarázad. A férges dolgot sem értem. Van nevük is, használd azt.
-Mack-
<blockquote rel="boki">A bombázókat most is a Szu-30Szm és Szu-35SZ gépek fedezték.
https://www.facebook.com/1492252324350852/videos/1785506625025419/
mikroszkóp kell hozzáBiztos azt mondja: ha látnátok a másikat
rendben megbeszéltük!Gioo, lehet nem voltam elég érthető. Nem tisztem eldönteni, hogy kinek van "igaza", meg ki a "hibás', "rossz", "jó", "bűnös". Mindenkinek olyan véleménye lehet amilyet csak akar. Ameddig normálisan képes megfogalmazni az álláspontját, és a hozzászólásaival megüt egy minőségi szintet részemről ok.
Viszont a fórum színvonalát rontják a jópofizós beköpések, személyeskedések, csúnya szavak stb.