Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mivel lőttek le egy F-16-ost?A Leo mellett ma egy f-16-ot is vesztettek a törökök.A kurdok lőtték le.
Bosnyák Isis harcos nyilatkozta, aki részt vett Palmira ostromábanA hullák legnagyobb részét állítólag éjjel az orosz bombázók állították elő. Erről nem láttunk egy fényképet sem. A kétely jogos.
Még van 2 negyed tele terror vezérekkel meg a kislány dzsihadista apjával, reméljük nem ölik meg a lányt.
De nagy az öröm
kell legyen egy kemény mag amelyik halálig harcol már csak azért is mert fogolyként nem éli meg a reggelt a múltja miatt.A folyótól keletre Bustan al Qasr-t se foglalták el, azt gyanítják hogy szinlelik a kivonulást onnan.
Rakjátok már be. Én nem látok ilyet.Már napközben tolták fel a halott gyerekekről a képeket,orosz repülők gáz/vegyi bombákat dobtak le címmel.
A másik szenzáció,hogy Palmyrában orosz katonákat fogtak el.
KamuBosnyák Isis harcos nyilatkozta, aki részt vett Palmira ostromában
A BBC az egyik legnagyobb brit állami dezinformációs gépezet.Rakjátok már be. Én nem látok ilyet.
A cím ugyan kissé hatásvadász, de rendesen van leírva. Meg nem erősített hírek szerint... az oroszok tagadják.
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-38295309
Sources in Hama province reported seeing dead bodies with no visible injurie
The Syrian government and its Russian backers have previously denied using chemical weapons.
Ez a tavalyi harcokról szól.Bosnyák Isis harcos nyilatkozta, aki részt vett Palmira ostromában
A BBC. helyi híroldalakról vette (terrorista szimpatizáns) én is ott láttam az egyik Twitten. Próbáltam megkeresni de nem találom.Ezeket nem szoktam menteni.Rakjátok már be. Én nem látok ilyet.
A cím ugyan kissé hatásvadász, de rendesen van leírva. Meg nem erősített hírek szerint... az oroszok tagadják.
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-38295309
Sources in Hama province reported seeing dead bodies with no visible injurie
The Syrian government and its Russian backers have previously denied using chemical weapons.
Ornagy tette be a twittert az 1975. oldalon.A BBC. helyi híroldalakról vette (terrorista szimpatizáns) én is ott láttam az egyik Twitten. Próbáltam megkeresni de nem találom.Ezeket nem szoktam menteni.