Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az Iszlám Állam által közzétett felvételek szerint egy TOW-2 rakétával sikerült kilőniük egy török Leopard 2A4 harckocsit. A török fél elismerte a veszteséget és nyilatkozata szerint a találatban négy katonájuk sérült meg.
http://biztpol.hungarianforum.net/t60-biztpol-sziria-es-irak-2#2537
Egymásra licitálnak hülyeségben; genocídium, erőszakolás, stb után estére már gyerekeket fognak enni kórházkráterekben az anyjuk hátáról Szomorú és egyben átlátszó, hogy mennyi ország médiája játszik egy kottából. Az obamakit nem értem... támogatja az ISI-t, meg a többit..."támogatja" a "szövetségeseit". Értem a zavarkeltést és fegyó eladást, de hosszú és rövid távon egyik sem nagy bolt.Vàrakozàsaimnak megfelelöen a hiszti elkezdödött: BBC, CNN, német TV, ujsàgok, osztràk TV, ùjsàgok....unom màr tovàbb olvasni.
Mindenütt szinte szò szerint:"Assad csapatai kivégeztek 82 civilt" . Aztàn a szövegben jön, hogy " igazolatlan forràsok szerint, àllitòlag, megbizhatò források szerint" és persze szivszorongatò fehèr sisakosok képei (termèszetesen gyerekkel...), twitterei.
LOL!!!
Jelképes! Augusztusban ott törtek át, most meg ott ragadtak bent...az ossz megmaradt harcolni vagyo melydemokrata az Aleppoi Ramouseh kerulet eszaki felebe szorult vissza.
Hol van a 250 ezer civil aleppoi lakos? Csak nem kamu hir volt?Most kell bebizonyítani, hogy a kórházak lebombázása csak hazugság és rágalom volt. Le kell fényképezni az ép és sértetlen működő kórházakat és lehull a lepel az aljas álhír terjesztőkről.
Fel kellett kapcsoljam a villanyt annyi sötétség van a hozzászólások között.Ja elfelejtettem,hogy a kommenteket olvassátok......
Kivégzésekről is érkeznek már hírek.
57 mm???? Minek visznek oda meggymag köpködőt? Tessék tisztességes 122-est használni.
Vàrakozàsaimnak megfelelöen a hiszti elkezdödött: BBC, CNN, német TV, ujsàgok, osztràk TV, ùjsàgok....unom màr tovàbb olvasni.
Mindenütt szinte szò szerint:"Assad csapatai kivégeztek 82 civilt" . Aztàn a szövegben jön, hogy " igazolatlan forràsok szerint, àllitòlag, megbizhatò források szerint" és persze szivszorongatò fehèr sisakosok képei (termèszetesen gyerekkel...), twitterei.
LOL!!!
Nem tudom te hogy vagy vele, én inkább egy ilyen szeretnék megrohamozni egy platóra eszkábált HMG-s Toyota Pick uppal, s nem egy kiszuperált légvédelmi gépágyút/ágyút...
Ez azért komolyabb lenne mint az 57mm.