Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ahogy az várható volt a demokraták megsértették a tűzszünetet Aleppoban.
A maradék területeiket megint harci övezetnek nyilvánították és az SAA. elkezdte a szisztematikus kiirtásukat.
nekem mar akkor gyanus volt ez az egesz, amikor nem kezdtek meg az evakualast a megegyezett idopotban. Szerintem az SAA nem akart bizonyos egyedeket kiengedni, igy aztan nem lett teljesitve az allitolagos torok - orosz megegyezes.
Vannak ott ám fontos "nagyvadak" torok, amerikai tanácsadók, hírszero tisztek. KOnkrétan 2 ember kimenekitése nagyon-nagyon fontos a yenkiknek.
Igen, ezek a jó kérdések, helyes aspektusból nézve a dolgokat. Ki, milyen erővel, milyen időtartam alatt ért el többet. A mennyi költséggel az már csak hab lenne a tortán...Blogen
Te azt írtad, hogy a szíriai kormányhadsereg és az orosz katonai kontongens egy éves teljesítménye szánalmas. Akkor csak arra kérlek, hogy ezt a "szánalmat" hasonlítsd már össze a csúcs-haditechnikát alkalmazó szövetségeseink, az USA és GB meg az általuk és általunk is fegyverszállítással és kiképzéssel is támogatott iraki hadsereg őőőőőő.... hány éves is az ő "hatalmas" eredményeket elért teljesítményük?!! Olyan régen ott vannak, hogy nem is emlékszem mióta? Mutasd már fel légy oly bátor eredményeik/év lebontásban!!
Elmondanád nekünk is?
Ez kicsit olyan, mint a gyerekeknél, hogy "van egy titkom..."
Ugyan ez volt a reakcióm nekem is, mikor először olvastam. Egy arab származású mohamed . Azért ahogy Boki beharangozta a két "zsíros" célpontot, azért megmondom őszintén, ha nem is Clinton-Obama duót vártam, azért egy Arab Mohamadnél többet vártam .Mohamed? Ez àm a meglepetės....
?????Az oroszoknak enm az alap öntött tornyos T-90 van...
Mit nem értesz?Az első szériás T-90 öntött toronnyal készült de az oroszoknak nem ez hanem a hegesztett tornyos T-90A-van és Szíriába is ezt vitték.
Igen, nem írtam mellé semmit mert gondoltam egyértelmű. A poszt is írta hogy mi a különbség a két kép közt.ne keverjuk a ketttot. Az elso kepen fogsagba esett szir katonakat vegeznek ki a nagyon demokratak Aleppoban (1-2 eves kep), a masodikon a magukat megado nagyon demokratak a mostani napokban