[BIZTPOL] Szíriai helyzet

A t4 bázison stabilizálódni látszik a helyzet.Magaslati pontok nagy része az SAA. kezén van.És sikerült egy védelmi zónát kialakítani.

Ahogy az várható volt a demokraták megsértették a tűzszünetet Aleppoban.
A maradék területeiket megint harci övezetnek nyilvánították és az SAA. elkezdte a szisztematikus kiirtásukat.

nekem mar akkor gyanus volt ez az egesz, amikor nem kezdtek meg az evakualast a megegyezett idopotban. Szerintem az SAA nem akart bizonyos egyedeket kiengedni, igy aztan nem lett teljesitve az allitolagos torok - orosz megegyezes.

• Tetszik
Reactions: aquarell
nekem mar akkor gyanus volt ez az egesz, amikor nem kezdtek meg az evakualast a megegyezett idopotban. Szerintem az SAA nem akart bizonyos egyedeket kiengedni, igy aztan nem lett teljesitve az allitolagos torok - orosz megegyezes.

Vannak ott ám fontos "nagyvadak" torok, amerikai tanácsadók, hírszero tisztek. KOnkrétan 2 ember kimenekitése nagyon-nagyon fontos a yenkiknek. :)

Ez a terület az.A friss üzenetek szerint nem szaroznak szórják bombákkal őket meg tüzérséggel
CzgPHhGWgAIDfJ7.jpg
.

A szóban forgó területről tegnap 6000 ezer civilt evakuáltak és 366 fegyveres adta meg magát.
Ennyi értelme mégis csak volt a tűzszünetnek!

Blogen
Te azt írtad, hogy a szíriai kormányhadsereg és az orosz katonai kontongens egy éves teljesítménye szánalmas. Akkor csak arra kérlek, hogy ezt a "szánalmat" hasonlítsd már össze a csúcs-haditechnikát alkalmazó szövetségeseink, az USA és GB meg az általuk és általunk is fegyverszállítással és kiképzéssel is támogatott iraki hadsereg őőőőőő.... hány éves is az ő "hatalmas" eredményeket elért teljesítményük?!! Olyan régen ott vannak, hogy nem is emlékszem mióta? Mutasd már fel légy oly bátor eredményeik/év lebontásban!!

Blogen
Te azt írtad, hogy a szíriai kormányhadsereg és az orosz katonai kontongens egy éves teljesítménye szánalmas. Akkor csak arra kérlek, hogy ezt a "szánalmat" hasonlítsd már össze a csúcs-haditechnikát alkalmazó szövetségeseink, az USA és GB meg az általuk és általunk is fegyverszállítással és kiképzéssel is támogatott iraki hadsereg őőőőőő.... hány éves is az ő "hatalmas" eredményeket elért teljesítményük?!! Olyan régen ott vannak, hogy nem is emlékszem mióta? Mutasd már fel légy oly bátor eredményeik/év lebontásban!!
Igen, ezek a jó kérdések, helyes aspektusból nézve a dolgokat. Ki, milyen erővel, milyen időtartam alatt ért el többet. A mennyi költséggel az már csak hab lenne a tortán...

ne keverjuk a ketttot. Az elso kepen fogsagba esett szir katonakat vegeznek ki a nagyon demokratak Aleppoban (1-2 eves kep), a masodikon a magukat megado nagyon demokratak a mostani napokban
Igen, nem írtam mellé semmit mert gondoltam egyértelmű. A poszt is írta hogy mi a különbség a két kép közt.