A kovetkezo lépés az lesz, hogy usa-nka megvádolja az oroszokat , hogy kozremukodott a szír vegyifegyver támadásban , felszólítják Putyint, hogy hagyjon fel Aszad támogatásával . Itt látszódik, hogy kiakarják szorítani Oo-t és Iránt Szíriából, ezáltal olyan terrorista országok kezére játszani mint SZA és Katar.
Újabb szankciók bevezetése Oo és Irán ellen sem kizárt.
Már látszik Trump adminisztrációjában a zsidó faktor- Irán - ellenesség.
Tudom, hogy most sokan nem fognak ezzel egyetérteni, de mivel lassan 2014 (ha Grúziát vesszük 2008) óta basztatják az oroszokat, én a helyükben már 2014-ben amikor megpuccsolták Janukovicsot, a Krím bekebelezése után teljes harckészültségbe helyeztem volna a nukleáris arzenálomat, és a teljes hadsereget, majd, hogy ne blöff kövessen blöfföt ill. dezinformáció, így ültem volna le tárgyalni, mert akkor talán észrevette volna az USA is, hogy qurvára nem holmi Irakkal vagy tevebaszó 3. világbeli állatkákkal kezd éppen tönkretenni mindent, amit még Sztálin és Truman se mert, hanem egy atom-szuperhatalommal.
Minden ami azóta volt, és minden amit azóta a ruszkikkal felmostak, az annak a következménye, hogy akkor ezt nem tették meg. Egyszerűen csak úgy lehet az amerikaiakkal beszélni, ha erőt mutatsz, mert különben nem érzik, hogy 2 perc alatt mindent elveszíthetnek. Mindent. a Soros egyetemüktől a jóléten át az országukig. Mindenki más is persze, de baromira szar úgy beszélgetni valakivel, hogy az csak hergel és mindig betesz neked, pedig két azonos erejű hatalomról van szó, ahol - mint itthon - egyesek azt képzelik magukról, hogy mindenhatóak és képesek mindent megoldani erőből, nem nézve azt, hogy miként is gázolnak bele más országok szuverenitásába és más országok életébe. Legyen szó Irakról, Libanonról, Szíriáról, bármiről.