Hát látod, eltanultam a Magyar honfitársaimtól az örök elégedetlenséget a Mi-24 topikból, úgy látszik !Te már semminek sem tudsz örülni ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát látod, eltanultam a Magyar honfitársaimtól az örök elégedetlenséget a Mi-24 topikból, úgy látszik !Te már semminek sem tudsz örülni ?
Tudom, hogy most sokan nem fognak ezzel egyetérteni, de mivel lassan 2014 (ha Grúziát vesszük 2008) óta basztatják az oroszokat, én a helyükben már 2014-ben amikor megpuccsolták Janukovicsot, a Krím bekebelezése után teljes harckészültségbe helyeztem volna a nukleáris arzenálomat, és a teljes hadsereget, majd, hogy ne blöff kövessen blöfföt ill. dezinformáció, így ültem volna le tárgyalni, mert akkor talán észrevette volna az USA is, hogy qurvára nem holmi Irakkal vagy tevebaszó 3. világbeli állatkákkal kezd éppen tönkretenni mindent, amit még Sztálin és Truman se mert, hanem egy atom-szuperhatalommal.
Minden ami azóta volt, és minden amit azóta a ruszkikkal felmostak, az annak a következménye, hogy akkor ezt nem tették meg. Egyszerűen csak úgy lehet az amerikaiakkal beszélni, ha erőt mutatsz, mert különben nem érzik, hogy 2 perc alatt mindent elveszíthetnek. Mindent. a Soros egyetemüktől a jóléten át az országukig. Mindenki más is persze, de baromira szar úgy beszélgetni valakivel, hogy az csak hergel és mindig betesz neked, pedig két azonos erejű hatalomról van szó, ahol - mint itthon - egyesek azt képzelik magukról, hogy mindenhatóak és képesek mindent megoldani erőből, nem nézve azt, hogy miként is gázolnak bele más országok szuverenitásába és más országok életébe. Legyen szó Irakról, Libanonról, Szíriáról, bármiről.
Nem hagynák azt. Régen sem hagyták, most sem így megy ez. Az USA érzékeny arra, ha azt akarná vele csinálni valaki, amit Ő csinál, hogy odabútorozik a szomszédba egy vetélytárs.Eléglenne vissza sompolyogni Kubába. Obama pontosan tudta, ezért "nyitott" Kuba felé.
Szerintem
Eléglenne vissza sompolyogni Kubába. Obama pontosan tudta, ezért "nyitott" Kuba felé.
Szerintem
Nagszabású szárazfoldi agressziót készítenek elo Szíria ellen .
https://biztpol.hungarianforum.net/t80p450-biztpol-sziria-es-irak-5#7541
Ez megint szájkarate. Ebben ki is merül.Vagy csinálják rendesen vagy sehogy.Oroszország Szíria és Irán közös közleményt adott ki a US légicsapásról.
E szerint átlépésre került egy vörös vonal.
Figyelmeztetik a US-t, a jövőben reagálni fognak bárkire, aki átlépi a vörös vonalat.
A US agresszióra adott válaszként növelik az SAA támogatását.
Hát akkor az nagyon érdekes lesz. Milyen jogalappal? Hmmm... Mondanám hogy kiváncsi leszek rá, hogy mit lépnek erre az Irániak/Oroszok, de inkább nem...Nagszabású szárazfoldi agressziót készítenek elo Szíria ellen .
https://biztpol.hungarianforum.net/t80p450-biztpol-sziria-es-irak-5#7541
Ezt nem hiszem. A ruszkik Ukrajnában Kijevig mennének.
Azért 150.000 amcsi katona kicsit sok. Arra nem lenne válasz reakció, nincs értelme.Hát akkor az nagyon érdekes lesz. Milyen jogalappal? Hmmm... Mondanám hogy kiváncsi leszek rá, hogy mit lépnek erre az Irániak/Oroszok, de inkább nem...
Azért azt látni kell, hogy egy Szíria(értsd SAA) elleni szárazföldi agressziót a hollywood-i filmekkel ellentétben nem úsznának meg az amerikaiak sem komoly veszteségek nélkül. Főleg mivel azt gondolom, hogy ott menne ellenük Irán is, és lehet hogy az Oroszok is. Az meg combos kis proxy lenne a javából még nekik is.Nem valószinu. Nem áldoznának fel tobb ezer orosz katona életét.
Gondolod? Én nem vagyok benne biztos. No meg IRÁN ott van már, már otthon van. Nincs előttem ahogy elveszik az Oroszoktól puskalövés nélkül az egyetlen földközi tengeri hadikikötő bázisukat, meg repterüket a térségben. Ebből ha valaki befeszül tényleg, még komoly baj lehet...Azért 150.000 amcsi katona kicsit sok. Arra nem lenne válasz reakció, nincs értelme.
Amilyen idióta Trumpli kitelik tőle. De gyanús, hogy ez megint etetés.
LOL Pont nem arról híresek, hogy jók lennének ebben.Mint már többször volt szó az usákokat nem érdeklik a gerinctelen módszerek, de ügyesebben is keverik a kakit.
Reméljük elmarad. Mert akkor Viktória kerítése se állítja meg a menekülteket, még ha jól felszerelt hadseregünk áll is mögötte...és dicső népünk győzni fog.Esetleg a sok foci akadémista lerugdossa őket vagy disznókat terelünk a két drótkerítés közé.Gondolod? Én nem vagyok benne biztos. No meg IRÁN ott van már, már otthon van. Nincs előttem ahogy elveszik az Oroszoktól puskalövés nélkül az egyetlen földközi tengeri hadikikötő bázisukat, meg repterüket a térségben. Ebből ha valaki befeszül tényleg, még komoly baj lehet...
Azért 150.000 amcsi katona kicsit sok. Arra nem lenne válasz reakció, nincs értelme.
Amilyen idióta Trumpli kitelik tőle. De gyanús, hogy ez megint etetés.
Én nem szeressem őket, de egy jó ideje ők vannak a trágyadomb tetején. Ezt valahogy elérték.Csak ki tudtak használni mindenkit és az óceán túl feléről ők kavarnak a világ minden táján. Nem sok országnak van meg ehhez az ereje rajtuk kívül, talán egynek sem.Az más, hogy nem is akarnák.LOL Pont nem arról híresek, hogy jók lennének ebben.
Erőből csinálják, meg azért, mert ha elf*ngják magukat, a fél világ lelkesen csóválja hozzá a farkát gondolkodás nélkül.Én nem szeressem őket, de egy jó ideje ők vannak a trágyadomb tetején. Ezt valahogy elérték.Csak ki tudtak használni mindenkit és az óceán túl feléről ők kavarnak a világ minden táján. Nem sok országnak van meg ehhez az ereje rajtuk kívül, talán egynek sem.Az más, hogy nem is akarnák.