Én még olyan szíriai vagy hadgyakorlatról készült videót se láttam, ahol a Mi-28 vagy a Ka-52 függeszkedésből lőtt volna gépágyúval (persze lehet hogy én se láttam minden felvételt, mindent csak Isten szeme láthat).Ki beszélt itt mi-24-ről?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én még olyan szíriai vagy hadgyakorlatról készült videót se láttam, ahol a Mi-28 vagy a Ka-52 függeszkedésből lőtt volna gépágyúval (persze lehet hogy én se láttam minden felvételt, mindent csak Isten szeme láthat).Ki beszélt itt mi-24-ről?
Kobane-nál történelmet írtak a kurdok azt nem vitatom, meg a képességeiket sem csak ugye az elért eredmények "készpénzre" váltásában nem szoktak jeleskedni. Szíria államiságát lehet vitatni de azt látni kell, hogy erről legkevésbé a szírek tehetnek. A nyilvántartott törzsi, vallási, etnikai, stb. csoportok- legalábbis a jól elkülöníthető, érdekérvényesítő képességekkel rendelkezők- majdnem kétszázan vannak és ebből kurdok csoportjai nem jelentéktelen szám.Amire reagáltam, ott Kobaneről volt szó (2014), nem arról, hogy előtte mi volt, vagy lehetett volna. Mert ilyen alapon visszamehetnénk a médek birodalmáig is akár. Szíria államisága meg... Nagyanyámnál úgy kb. egy évtizeddel öregebb az az "államiság". Műállam. Mint Ukrajna, vagy (ha már úgy is emlegették itt) a jelenlegi Románia.
A széthúzás meg... Az tény náluk (is). De mi sem vagyunk sokkal különbek ebből a szempontból.
Ahha... Húú, várjunk csak, nem te voltál, aki meggyanúsított engem, hogy valakinek a másodnickje vagyok, vagy ő az én alteregóm? Kicsit visszább kéne venned ebből.
A mosdatásról meg annyit, hogy jópár hónapja mondta itt valaki (asszem plushun, de nem biztos), hogy mihelyst az ISIS és a "mérsékeltek" (meg a többi számtalan csoport) kellően meggyengül, be fog indulni itt (is) a kurdok mocskolása... Hát (tényleg bocs, hogy nem emlékszem, hogy pontosan ki volt, de), őt akár prófétának is kinevezhetnénk.
Nem is tudom... Ha már Romániát hoztad fel, onnan nekem inkább a a székelyek sorsa tűnik analógabbnak a kurdokéval és nem a románoké...
Az amcsik is érdekből vannak ott, mint ahogy az oroszok is és nyilván szarnak a kurdokra. Csak érdekszövetség, ami pont addig tart, ameddig az érdekeik.
Ezt azt hiszem, én is leírtam. Itt a "direkt módról" volt szó. Ha tágabban nézzük, akkor meg könnyen eljutunk oda, hogy minden mindennel összefügg.... Az meg sehova nem vezet (pl. ugye, az oroszok gázt adtak el olcsón az USA-nak, tehát ezzel is támogatják őket...)
Elhiszem, hogy jó. Mert hát, nem túl gyakori, pláne errefelé az, ha valaki beismeri, hogy tévedett és egyértelműen ki is meri jelenteni.
Köszi, hogy betetted, így már ezzel nem kell fáradnom. Ebből pont látszik, milyen helyzetben voltak a kurdok akkor (2014-2015-ben). És, én nem kérem számon a szír "kormányt", csupán ténymegállapítottam. Sem szándék, sem kapacitás nem volt akkor a kurdok segítésére Asszadék részéről. Ez szerinted nem fedi a valóságot?
Én még olyan szíriai vagy hadgyakorlatról készült videót se láttam, ahol a Mi-28 vagy a Ka-52 függeszkedésből lőtt volna gépágyúval (persze lehet hogy én se láttam minden felvételt, mindent csak Isten szeme láthat).
12 asszír falu van Afrinban.Avesta Habur(neve alapján asszír keresztény)
Már annyira rossz a helyzet, hogy bevetik az irak-iráni háborús taktikát?Ma az YPJ oldalán harcoló(2014-től) mindössze 20 éves Avesta Habur(neve alapján asszír keresztény) felrobbantotta magát egy támadó török harckocsinál Afrinban.
USA török nyomásra beszüntette a fegyver szállításokat. Oroszok és Aszad érthető okokból nem fognak számukra ellátmányt biztosítani. Harcolnak amijük jelenleg van. Iraki kurdoktól ha kapnak valamilyen mértékű támogatást ez jó kérdés.Már annyira rossz a helyzet, hogy bevetik az irak-iráni háborús taktikát?
Legalább sikeres volt az akciója?
Kurdok helyzete hasonló az 56-unkra, sakkfigura szerep. A mór megcselekedte, amit kellett. Aki a legalávalóbb -tetszik vagy sem- megint az usa. Hívatlan bajkeverő, aki lelép ha meleg a pite Lehet nem ok nélkül nem vonultunk be a bácskába 98-ban?!USA török nyomásra beszüntette a fegyver szállításokat. Oroszok és Aszad érthető okokból nem fognak számukra ellátmányt biztosítani. Harcolnak amijük jelenleg van. Iraki kurdoktól ha kapnak valamilyen mértékű támogatást ez jó kérdés.