Tele volt vele a net hogy lelőtték az F-117-et.Ilyet soha nem fognak mutani. Azt mutatták, hogy a szerbek átadják nekik a lelőtt F-117 maradványait?
Állítólag lelőttek 105 ből 71 robotrepülőt, azok roncsai sem nagyon lepték el a netet, meg a viszonylag épségben megmaradt nem elműködött 2 Tomahawk sem.
Előtte utána képeken láttunk műholdfelvételeket a NATO által megadott 3 helyszínről, azok biztosan kaptak be rakétákat, jó sokat, mert fossá lett lőve minden.
Az egész ügy nekem fura: Egyfelől hülyeségnek tartom 1 millió dollár+ os értékű CM-ekkel kitárazni pár nem megerősített épületre, meg egy bunkerre ennyi eszközzel, tehát az elején hajlottam arra hogy inkább az Orosz/Szír híreknek hiszek. Majd teltek múltak a napok, és sehol a tömegével lelőtt CM-ek roncsai. Nyilván az is kamu, amit az USA mondott, hogy mind bement, mert elszórtan láttam képet StormShadow-ról, meg tényleg ép ésszel felfogva műszaki hibás is volt gyanúsan 100+ darabszámnál.
Viszont szerintem mindenki hazudik, gyanúsan most azt érzem a legesélyesebbnek, hogy valóban az a 3 célpont volt amit az USA mond, sehol semmi olyan nem történt hogy reptereket 18, meg 12 CM-ekkel támadtak volna úgy, hogy 100% ban kivédte ezeket a Szír légvédelem. Ha ez így lenne, ott kéne legyen a neten 1000+ fénykép mindenféle szögből a táncikáló boldog szírekkel 71 rakétával. Ez nincs, én nem tapasztalom sehol, csak azt látom hogy fossá lett lőve minden a műholdfelvételek alapján ott, ahol az amik szerintük egyáltalán akartak támadni.
Szerintem simán megegyeztek a színfalak mögött hogy lesz támadás, jó sok CM-el, valami bagatell célpontot leradíroznak, az oroszok nem csinálnak semmit, cserében a kilőtt rakéták sem okoznak lényeges kárt sehol. A biznisz megköttetett. Mindenki magyarázza hogy mekkora király, otthon az USA-ban örülnek hogy hogy odavertek már megint(pedig gyakorlatilag esélyesen a semmit verték tele, 150 millió dollárért), a szírek/oroszok meg elmondják közben hogy 67%-át lelőtték a csodás Sz-125/Kub/Osza/Vega dominálta és mutatóban némi Bukot és Panzirt is tartalmazó légvédelmükkel.