Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az oroszok addig fognak szopni amíg nem tesznek rendet a fejükben.Az IA. folyamatosan meg erősödik majd és be nem hegedő sebként előmászik majd a folyó túlpartjáról.Az SDF. (usa) ernyője alól akik tarcsiba tartogatják.
Tükröt!? Én elfogult vagyok sose titkoltam nem úgy mint te.De megint terelsz.Ott tartottunk,hogy szerinted az orosz/szír állítással ellentétben kb.100 becsapódást látunk a képeken.És én pusztán csak hiszek.Te viszont közel sem pusztán hiszel ám,amikor ide hozod példának a Wágneresek halálba küldését amiről meg aztán végképp csak a duma van a neten keringve.Tények....mit tudsz te tudhatok én a tényekről...nem gondolsz kicsit sokat magadról?Nem drága gioo. Szar dolog, ha tükröt tartanak neked, nem? Én értem, hogy te hiszel-hinni akarsz. És ebben a tények sem zavarhatnak meg téged. Nem ítéllek el, mert úgy három évvel ezelőtt még én is hasonlóan álltam hozzá a dolgokhoz.
Látom térképet nézel de értelmezni nem tudod.Nem fogok segíteni.És az Eufrátesz innenső partján túl meg ki tartja őket talonban? Tudod, ott Deir-ez-Zortól nyugatra, ahonnan a legutóbb is támadtak.
Látom térképet nézel de értelmezni nem tudod.Nem fogok segíteni.
Haha, azokon a képeken nagyon nem lehet kivenni a becsapódások számát. Kivéve azt az egyet, ami a szántóföldre ment.Tükröt!? Én elfogult vagyok sose titkoltam nem úgy mint te.De megint terelsz.Ott tartottunk,hogy szerinted az orosz/szír állítással ellentétben kb.100 becsapódást látunk a képeken.
És én pusztán csak hiszek.Te viszont közel sem pusztán hiszel ám,amikor ide hozod példának a Wágneresek halálba küldését amiről meg aztán végképp csak a duma van a neten keringve.Tények....mit tudsz te tudhatok én a tényekről...nem gondolsz kicsit sokat magadról?
Ki a tükör kinek
Jut eszembe független úr! Miért van az,hogy te csak azokkal kötekszel akik szimpatizálnak az orosz geopolitikai állásponttal a különböző témákban?Csak a véletlen műve ez is,igaz?
De azért te is fantáziáltál ,hogy alátámaszd magad. (egyébként itt az emberek eszmecserét folytatnak ami szerencsére túlmutat a BBC. vagy az RT. tényként kezelt hírein,elnézést kérek e nevükben is sőt helyetted kérek elnézést magadtól!)Gioo! Nem én kezdtem a fantáziálást itt. Hanem te a Tomahawk-cserével. Amit, mint láthattad, már jóval korábban eldöntöttek. Na ezek a tények.
csak tudd te is a cirkusz része vagy ám.udod, hiszen olvashattad, biztpolba főleg nevetni járok már.
selavie....De most már nem ők vannak túlsúlyban itt
De azért te is fantáziáltál ,hogy alátámaszd magad. (egyébként itt az emberek eszmecserét folytatnak ami szerencsére túlmutat a BBC. vagy az RT. tényként kezelt hírein,elnézést kérek e nevükben is sőt helyetted kérek elnézést magadtól!)
Na ez is egy tény
csak tudd te is a cirkusz része vagy ám.
selavie....
Ez ilyen tömegesen,nyíltan nem kivitelezhető szerintem.Libanon ebbe nem menne bele mert azonnali zsidó megtorlás következne.Meg szerintem bár nem vagyok a téma nagy szakértője ma már ezek a kéz légvédelmi rakéták nem igazán veszélyeztetik a modern védelemmel ellátott gyors mozgékony vadászgépeket.Helikopter,szállítógépek és csatarepülők amik szóba jöhetnek alacsony és relatív lassú repülés estén.Persze bekaphatja egy komolyabb gép is csak kicsi az esélye.
Nem úgy látom,van egy egyoldalú erőfölény ami szemlátomást nagyon nem jó dolgokat eredményezett a világban,most körvonalazódik egy ellenpólus ami ki egyenlítené azt.Ez nem egy forumról szól.Nem itt kell egyensúly ,ember!Eeegen... De én valamiért szeretem-szeretném az egyensúlyt...
Nem úgy látom,van egy egyoldalú erőfölény ami szemlátomást nagyon nem jó dolgokat eredményezett a világban,most körvonalazódik egy ellenpólus ami ki egyenlítené azt.Ez nem egy forumról szól.Nem itt kell egyensúly ,ember!
És nekem ez kur... nem tetszik ennyi az egész.Ha ez változik és majd az oroszok vagy a kínaiak teszik majd ezt akkor az nem fog tetszeni.De egyenlőre úgy állunk ahogy mondod.Szóval engedtessék meg nekem ,hogy ne nekik toljam a szekeret.Most még az USA a "király", a nagy genyó, aki be tud avatkozni és meg is teszi szinte bárhol globálban.
És nekem ez kur... nem tetszik ennyi az egész.Ha ez változik és majd az oroszok vagy a kínaiak teszik majd ezt akkor az nem fog tetszeni.De egyenlőre úgy állunk ahogy mondod.Szóval engedtessék meg nekem ,hogy ne nekik toljam a szekeret.
Egy gondolatból indultunk ki amit te "hit"-nek neveztél.Ez egy vélemény volt amivel te nem értesz egyet ami szíved joga.Én másképp gondolom és látok összefüggést a átszerelés/fejlesztés tényleges beindítása és a szír tapasztalatok között.Illetve nem érzem ,hogy kerek lenne az az egész TomHaw.-os támadás hivatalos története egyik fél részéről sem. De ez nem agitpropaganda csak egy vélemény egy hadtech fórumba ami szerintem teljesen helyén való.Eszmecsere,vita beszélgetés stb.Csak a full kamu agitpropot nem bírom...
na látod csak akkor mért kötöttél bele mikor erre utaltam (jó tudom az már inkább a karaténak szólt)Mint pl. hogy Rakkától délre azért rendezkednek be, mert Asszadnak és Iránnak akarnak keresztbe tenni.
Egy gondolatból indultunk ki amit te "hit"-nek neveztél.Ez egy vélemény volt amivel te nem értesz egyet ami szíved joga.Én másképp gondolom és látok összefüggést a átszerelés/fejlesztés tényleges beindítása és a szír tapasztalatok között.Illetve nem érzem ,hogy kerek lenne az az egész TomHaw.-os támadás hivatalos története egyik fél részéről sem. De ez nem agitpropaganda csak egy vélemény egy hadtech fórumba ami szerintem teljesen helyén való.Eszmecsere,vita beszélgetés stb.
na látod csak akkor mért kötöttél bele mikor erre utaltam (jó tudom az már inkább a karaténak szólt)
Részemről békepia azt jóóóvan!