Más források szerint 35 kormánypárti katona halt meg, ebből 9 orosz: http://www.bbc.com/news/world-middle-east-44271676
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"The UK-based Syrian Observatory for Human Rights monitoring group said the attacks had been carried out by Islamic State fighters and that 35 pro-government troops were killed, including nine Russians."Más források szerint 35 kormánypárti katona halt meg, ebből 9 orosz: http://www.bbc.com/news/world-middle-east-44271676
és a leg szörnyűbb az,hogy gondolkodás nélkül betesz a BBC egy olyan térképet ami nem fedi a mostani helyzetet,mert alapvetően lényegi zsákok még szerepelnek rajta amik mostanra nincsenek ott,ettől kezdve milyen hírportál egy ilyen még miben "téved"Más források szerint 35 kormánypárti katona halt meg, ebből 9 orosz: http://www.bbc.com/news/world-middle-east-44271676
Állítólag több száz emberük/forrásuk van Szíriában. Ha volt mondjuk csak egy a közelben, az szolgálhat olyan információkkal amiket a "hivatalosok" el akartak titkolni."The UK-based Syrian Observatory for Human Rights monitoring group said the attacks had been carried out by Islamic State fighters and that 35 pro-government troops were killed, including nine Russians."
nekem ezzel mindég az a bajom,hogy mégis honnan tudják? mert ugye csak a győztes tud a mezőn halottakat számolni
egyébként az tudod,hogy ez a "szervezet" egy ember maga aki coventry-ben él és a saját háza a központ és fizetést kap az angol kormánytól....és például jelen esetben ha igaz akkor IA.-soktól kapott közvetlen infók alapján dolgozik...
én nem látok túl sok logikát abban ,hogy 4-et elismernek de 9-et már el akarnak titkolni,viszont a 35vs.42 büszke arány Allah szemében már ha van olyan hülye,hogy elhiszi...Állítólag több száz emberük/forrásuk van Szíriában. Ha volt mondjuk csak egy a közelben, az szolgálhat olyan információkkal amiket a "hivatalosok" el akartak titkolni.
Senki nem szokta a max. veszteséget beismerni, ergo. ha minden esetnél lecsipegetnek itt-ott az kézenfekvő. Alternatíva lehet még, hogy a +5 Wagneres volt, azokkal meg ugye nem kell elszámolni.én nem látok túl sok logikát abban ,hogy 4-et elismernek de 9-et már el akarnak titkolni,viszont a 35vs.42 büszke arány Allah szemében már ha van olyan hülye,hogy elhiszi...
Ez például elképzelhető, csak a reguláris veszteségeiket jelentik be.Alternatíva lehet még, hogy a +5 Wagneres volt, azokkal meg ugye nem kell elszámolni.
Ezért írtam,hogy le kéne zárni azt a cirkuszt ott D-K-en. Nem lehet nem bele állni még ha az nem tetszik is az usának.Talán majd most lépnek az ügyben.A másik dolog ezekben a váratlan meglepő terrorista támadásokban Deir ez Zornál, hogy mindig ott támadnak ahol orosz katonai tanácsadók is vannak. Honnét tudják, hogy ott akkor oroszok is vannak. Ennyire véletlenek nincsenek. Ez már a harmadik eset, ha jól számolom. Emlékszünk még az orosz tábornok és ezredes halálára-hasonló támadás alkalmával?!
a spejzba már biztosanVagy mindenhol ott vannak az oroszok!
Itt rákenték 1 emberre a balhét. Ez vagy igaz vagy nem: https://informnapalm.org/en/failed-...by-wagner-pmc-chief-of-operations-sergei-kim/A Wagneresek HA valóban annyian ottmaradtak és mind oroszok voltak, akkor gyanús nekem hogy figyelmeztető céllal lettek otthagyva a szarba. Lehet hogy kezdtek túl sokat gondolni magukról, nagyon önállóvá váltak, s a reguláris vezetés így üzent. Az amik elmondása szerint FOLYAMATOSAN kontaktban voltak az oroszokkal a támadás megkezdése előtt, és alatt is.
Biztos vagy benne hogy max 3 leesett vagy lelőtt/lezavart CM-ről van szó? Én azért nem, mert amit láttam célpontokat hogy oda nem ment be 103(ráadásul asszem 105 volt a hivatalos nyugati álláspont) ból 100 CM sem, abban mondjuk konkrétan biztos vagyok...
Itt azért kérdés az is, hogy mennyi tanácsadó mekkora területen van szétszórva Szíriában.A másik dolog ezekben a váratlan meglepő terrorista támadásokban Deir ez Zornál, hogy mindig ott támadnak ahol orosz katonai tanácsadók is vannak. Honnét tudják, hogy ott akkor oroszok is vannak. Ennyire véletlenek nincsenek. Ez már a harmadik eset, ha jól számolom. Emlékszünk még az orosz tábornok és ezredes halálára-hasonló támadás alkalmával?!
Általában négy Szu-35-ös szokott ott lenni.
És ennyi idő alatt nem kaptak erősítést? Légi támogatást?Két képben az IA. zsák fiaskó.Az SAA offenzívája a zsák felszámolására majd a tegnapi ellenoffenzíva.
3 orosz katona halt meg és 5 sebesült a kb.5 órás tűzharcban 42 IA.-ssal végeztek 6 nehéz géppuskás járművet lőttek ki.A támadást megállították.
Az a gond,hogy valójában ez nem egy konkrét zsák mint pl. Yarmouk volt.Egy képlékeny massza a semmibe jelentős utak,települések nélkül,földrajzilag nehezen körül határolható és főleg izolálható.Folyamatos a beszivárgás Irakból és a Jemen,al-Altanf "szürke" zóna irányából.És tény az is,hogy nem tulajdonítottak a szírek túl nagy jelentőséget neki erőiket inkább máshol vetik be.Macska egér játék folyik ott főleg könnyű gyors egységekkel.
Ez mind igaz."The UK-based Syrian Observatory for Human Rights monitoring group said the attacks had been carried out by Islamic State fighters and that 35 pro-government troops were killed, including nine Russians."
nekem ezzel mindég az a bajom,hogy mégis honnan tudják? mert ugye csak a győztes tud a mezőn halottakat számolni
egyébként az tudod,hogy ez a "szervezet" egy ember maga aki coventry-ben él és a saját háza a központ és fizetést kap az angol kormánytól....és például jelen esetben ha igaz akkor IA.-soktól kapott közvetlen infók alapján dolgozik...