Sehol igazad van, 100%-os volt a találati arány ahogy mondták hisz mindig igazat mondanak,látjuk tudjuk de ha véletlen mégis elsiklanánk felette itt vagy te nekünk aki felhívja rá a figyelmet.
Köszi!
Ugye, milyen jó, hogy vagyok?
De azért nem kell ám felkapni a vizecskét.
Na szóval, ha így utólag jól értem, te arra utaltál, hogy az amcsik kamuztak a 100%-kal. Nos, ebben valószínűleg igazad van. Az oroszok bemutattak úgy 2-3 Tomahawknak megfelelő törmeléket (a közel száz indítottból...) és egy robbanófejet. A tavalyi reptér elleni támadásnál is legalább egy (elismerten, de maximum is csak 15, mert 44 becsapódás tisztán látható a képeken) Tomahawk lepottyant, szóval az arányok kb. stimmelnek. De szerintem is az amcsik esélyesen kamuznak a 100%-kal. Sajna, amióta a bohóc ott az elnök (az, aki kb. kétpercenként mond ellent saját magának is...), azóta ott is hivatalos szintre emelkedett az állandó hazudozás. (Nem véletlenül cserélte le a hatalomra kerülése után kapásból pl. a legtöbb nagykövetet is a bohóc, többek között itt nálunk is a kicsit butácska, de viszonylag korrekt és velünk nem ellenséges Coleen-t, ráadásul úgy, hogy sok-sok hónapig meg sem volt az utódja...). Mint ahogy az oroszoknál is kb. másfél éve lett gyakorlat a hivatalos forrásokból származó non-stop hazudozás... Na erről ennyit.
A Tomahawk... A Tomahawk egy relatív elavult fegyver. 35 éves, és ugyan azóta "upgrade-elgetik", de nem "stealth", vagyis nem csökkentett észlelhetőségű, meg stb. A repülési profilja, vagyis a kis (200-300 láb/60-90 méteres) repülési magassága és a terepkövetés, a tereptárgyak, mint pl. dombok, hegyek fedezékként kihasználása miatt ugyan nem könnyű észlelni, de ha valami befogja egy viszonylag nyílt terepen, akkor nem nagy kunszt lelőni. Ezzel tisztában is vannak az USA-ban. Ezért is szorgalmazzák a cseréjét már egy ideje. És ennek semmi köze a szíriai szerepléséhez. Hiába is szeretnéd ezt belelátni.
De ha már a "ki hazudik" játék... Nos, hol vannak az állítólag lelőtt AGM-158-asokról a videók? Vagy legalább a képek? Vagy ennyi idő múltán mimimum valami photoshop-polt cucc? De ha még arra sem futja, akkor legalább egy olyan rajz, mint amivel Netánnyaúúúúú pózolt az ENSZ-nél? Tudod, ilyesmi:
Vagy Asszadnak és a szövetségeseinek már filctollra sem futja?
Ez igazán sajnálatos... Na, ki is hazudik nagyobbat?