[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Kiképzés helyett 50t loszert kapnak a "mérsékelt" terroristák.

61ZYBVWeJyM.jpg

Legalább lesz mit bombázni az oroszoknak.

<blockquote rel="arbalest">Boki, miért nincs rajtuk?

Mert az export változat van náluk , ami csak kizárólag a Glonass koordináták szerint csapódik be.</blockquote>

A saját pontosabb vezérlésű bombájukat nyilván azért nem vitték külföldre, mert esetleges műszaki hiba miatt ha egyik nem robbanna akkor a "rosszfiúk" kezébe kerülhetne. Így esetleg könnyű lenne kisakkozni ellene egy hatásos ellentevékenységet.

<blockquote rel="boki"><blockquote rel="arbalest">Boki, miért nincs rajtuk?

Mert az export változat van náluk , ami csak kizárólag a Glonass koordináták szerint csapódik be.</blockquote>

A saját pontosabb vezérlésű bombájukat nyilván azért nem vitték külföldre, mert esetleges műszaki hiba miatt ha egyik nem robbanna akkor a "rosszfiúk" kezébe kerülhetne. Így esetleg könnyű lenne kisakkozni ellene egy hatásos ellentevékenységet.</blockquote>

Ez azért sántít. Ilyen alapon miért van ott a Szu-34? Azt még senki nem ismeri nyugaton. Ha lezuhan egy, az sokkal nagyobb fogás lenne a nyugatnak, mint egy GLONASS-os bomba. A Szu-30-asokból sem az export változat van kint. Vagy miért lőttek Kalibr rakétákat? Annak a navigációs rendszere is rdekelhetné a "rossz fiúkat" és nyilvánvalóan nem az export változatot lőtték, mert annak nincs ekkora hatótávolsága. Esetleg Pancir-ból is csak az export változatot vitték?

Ezt én sem igazán értem. Mondjuk gondolom olcsóbb, és elég sokat dobhatnak belőlük, lehet, hogy ezért döntöttek ezek mellet

Ezt én sem igazán értem. Mondjuk gondolom olcsóbb, és elég sokat dobhatnak belőlük, lehet, hogy ezért döntöttek ezek mellet

Ez már valószínűbb. Olcsóbb és ebből van több raktáron. Bár ez csak tipp.

<blockquote rel="arbalest">Ezt én sem igazán értem. Mondjuk gondolom olcsóbb, és elég sokat dobhatnak belőlük, lehet, hogy ezért döntöttek ezek mellet

</blockquote>

A KAB-500Sz-t szabadalmaztatták a fejlesztok. Ott a pdf link.

elegge magabiztos a terorista csavo...

de en ilyet nem csinalnak..

http://www.liveleak.com/view?i=742_1444502997

<blockquote rel="laiki"><blockquote rel="arbalest">Ezt én sem igazán értem. Mondjuk gondolom olcsóbb, és elég sokat dobhatnak belőlük, lehet, hogy ezért döntöttek ezek mellet

</blockquote>

</blockquote>

És?

A kérdés az, hogy miért a pontatlanabb export változatot dobálják.

<blockquote rel="boki"><blockquote rel="laiki"><blockquote rel="arbalest">Ezt én sem igazán értem. Mondjuk gondolom olcsóbb, és elég sokat dobhatnak belőlük, lehet, hogy ezért döntöttek ezek mellet

</blockquote>

</blockquote>

És?

A kérdés az, hogy miért a pontatlanabb export változatot dobálják. </blockquote>

Egyszeru a válasz. :) Olyan bombákat használnak amelyekbol sok van raktáron és még CCCP fejlesztés-tehát olcsóbb.

A linkben sok dolog van a KAB-500Sz képességeiríl-pontosságáról...stb.
Azoknak (tobbek kozott neked is) linkeltem, akik pontos infot akarnak a bombáról.

<blockquote rel="arbalest">Boki, miért nincs rajtuk?

ami csak kizárólag a Glonass koordináták szerint csapódik be.</blockquote>

Igen Glonass koordinátákra, hisz arra lett tervezve. Mert ha antenna van rajta akkor a NAVSAT GALILEO GNSS vagy miket használ?

<blockquote rel="boki"><blockquote rel="arbalest">Boki, miért nincs rajtuk?

ami csak kizárólag a Glonass koordináták szerint csapódik be.</blockquote>

Igen Glonass koordinátákra, hisz arra lett tervezve. Mert ha antenna van rajta akkor a NAVSAT GALILEO GNSS vagy miket használ?
</blockquote>

Másik antenna fogja a foldi méroállomások jeleit(már ha van a térségben) is, így pontosabb a becsapódás.

<blockquote rel="laiki"><blockquote rel="boki"><blockquote rel="laiki"><blockquote rel="arbalest">Ezt én sem igazán értem. Mondjuk gondolom olcsóbb, és elég sokat dobhatnak belőlük, lehet, hogy ezért döntöttek ezek mellet

</blockquote>

</blockquote>

És?

A kérdés az, hogy miért a pontatlanabb export változatot dobálják. </blockquote>

Egyszeru a válasz. :) Olyan bombákat használnak amelyekbol sok van raktáron és még CCCP fejlesztés-tehát olcsóbb.

A linkben sok dolog van a KAB-500Sz képességeiríl-pontosságáról...stb.
Azoknak (tobbek kozott neked is) linkeltem, akik pontos infot akarnak a bombáról.</blockquote>

Tehát akkor igazából nem butított export változat, hanem csak régi és a szabadalmaztatott a korszerűbb?
Érdekes, hogy a SZU-ban fejlesztettek, majd raktárra termeltek egy olyan bombatípust, aminek a vezérlését adó műholdas rendszer csak 1995-ben vált teljessé és még korlátozottan működőképesé is csak 1993-ban nyilvánították. 1999-ig semmire nem volt pénz és a Glonass is csak romlott. 2003-ban pedig már benyújtották a szabadalmi kérelmet a korszerűbb változatra.

Kafarnabodah ujra efesas ellenorzes alatt, napi 2 kilott aszados tank, nyiltan osszejatszanak az iszlamistak es a kevesbe iszlamistak, sdf neven osszealltak a kurdok, asszirok es arabok, akiket az usa tamogat, szaudiak krim utan megfenyegettek az oroszokat - hat ebbol nagyletszamu szarazfoldi ero nelkul nem lesz aszad-mentes.