Boki, miért nincs rajtuk?
<blockquote rel="arbalest">Boki, miért nincs rajtuk?
<blockquote rel="boki"><blockquote rel="arbalest">Boki, miért nincs rajtuk?
Ezt én sem igazán értem. Mondjuk gondolom olcsóbb, és elég sokat dobhatnak belőlük, lehet, hogy ezért döntöttek ezek mellet
<blockquote rel="arbalest">Ezt én sem igazán értem. Mondjuk gondolom olcsóbb, és elég sokat dobhatnak belőlük, lehet, hogy ezért döntöttek ezek mellet
<blockquote rel="laiki"><blockquote rel="arbalest">Ezt én sem igazán értem. Mondjuk gondolom olcsóbb, és elég sokat dobhatnak belőlük, lehet, hogy ezért döntöttek ezek mellet
<blockquote rel="boki"><blockquote rel="laiki"><blockquote rel="arbalest">Ezt én sem igazán értem. Mondjuk gondolom olcsóbb, és elég sokat dobhatnak belőlük, lehet, hogy ezért döntöttek ezek mellet
Olyan bombákat használnak amelyekbol sok van raktáron és még CCCP fejlesztés-tehát olcsóbb.<blockquote rel="arbalest">Boki, miért nincs rajtuk?
<blockquote rel="boki"><blockquote rel="arbalest">Boki, miért nincs rajtuk?
<blockquote rel="laiki"><blockquote rel="boki"><blockquote rel="laiki"><blockquote rel="arbalest">Ezt én sem igazán értem. Mondjuk gondolom olcsóbb, és elég sokat dobhatnak belőlük, lehet, hogy ezért döntöttek ezek mellet
Olyan bombákat használnak amelyekbol sok van raktáron és még CCCP fejlesztés-tehát olcsóbb.Ja igy unnepeltek kefirbodzas visszavetelet':
https://m.youtube.com/watch?v=PJ6pIduKYFo
Kiképzés helyett 50t loszert kapnak a "mérsékelt" terroristák.
![]()
Legalább lesz mit bombázni az oroszoknak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..