Sziasztok
reg nem jartam itt..
A fonti videoben, a csavo elhibazta, a video vegen szepen latszodik hogy a helic szepen repul tovabb...ha eltalaltak volna akor nem ugy repult volna + biztos levideoztak volna azt is hogy esik a foldre...ez csak egy propaganda video.
Mi köze van Kuwaitnak Szíriához, hogy beavatkozhasson a belügyeibe ?
Hat koze van, en azt a haborut, eloszor is valasi haborunak nezem, Sziria es Iran nagyabol sita muszlimokal lakta orszagok, a tobbi arab orszagban meg nagyabol szunita muszlimok laknak (most nagyazom, vannak orszagok ahol oszevannak keverve, pl. Irak). Ez a ket fajta nepseg nagyon utalja egymast. A felkelok is szunitak, azert tamagatja oket Kuwait.
A Kurdok kulon allnak, nezik hogy ne keveredjenek a haboruba, ugylatszik hogy van valami megbeszelesuk a szir kormanyerokel, nem tamadjak egymast, sot a szir kormanyerok nem is mennek a kurdokal lakta reszekre. Irak a szireknek segit. Sok iraki zsoldos van az Asszad felen.
Latom beszeltek arrol hogy a amcsik kuldenek majd fegyvert a lazadoknak. Hat milyen fegyvert birnanak kuldeni ami megvaltoztathatja azt hogy a lazadok vesztesre allnak? Olyan fegyver nincs. Edigg is penzeltek es segitetek oket es hiaba. Masreszt, ki az a hulye aki egy egyszeru jottment lazado csoportnak odaadja a legkorszerubb fegyvereket? Olyat szerintem nem fogunk latni. Javelint vagy Spike-ot foleg nem.
Ha Irán destabilizálná az öböl menti államokat a síitáival, akkor az amcsik Kínával kéz a kézben söpörnék ki az a vallási agyrémet ami 30 éve fojtogatja a perzsa államot.
Olyat nem fogsz latni, Kina inkabb Irani szovecseges mit amcsi szovetseges.
Vegyi fegyver meg a hasznalata meg stb mar olyan unnalmas lett hogy szerintem nem hisszi mar senki el...