<blockquote rel="siedon"><blockquote rel="aquarell"><blockquote rel="siedon">Van ezeknek a cigányoknak bőr a képükön?
"Az MTI tudósítása szerint Davutoglu úgy vélte, a hárommilliárd eurós támogatás csupán arra elég, hogy jelezze, létezik a politikai akarat."
"Törökország eddig mintegy kilencmilliárd eurót fordított a menekültekre - mondta Berlinben Davutoglu." Mivan? 270.000.000.000,-Ft-ot? Na ne etessenek már.
http://index.hu/kulfold/2016/01/22/a_torokoknek_nem_eleg_az_eu_3_milliardja_a_menekultugyre/
Te nem ezt csinàlnàd? Az idiótàk az európaiak, akik elvakulva a sajàt erkölcsi tulbuzgósàguktól ( nézd csunya vilàg, mi milyen jó emberek vagyunk...) beleléptek ebbe a csapdàba és most a törökök nélkül nem tudjàk (akarjàk?) megoldani a migrànsproblémàt. Most aztàn szorítjàk a töküket és ez csak a kezdet.
</blockquote>
Én nem ezt csinálnám, más a felfogásom meg az erkölcsi értékrendem. Az már más kérdés, hogy tőlük pont erre számítottam. Attól, hogy meglepődve nem vagyok, felháborodva még lehetek.
</blockquote>
Természetesen lehetsz felhàborodott.
De "Àllamoknak érdekei vannak, nem baràtai".
És az eu nagyon magas labdàt adott a törököknek, amit ezek (természetesen) lecsaptak.
Ez nem jelenti azt, hogy szimpatizàliok a politikàjukkal, de megértem őket. Szàmukra a kurd kèrdés exisztenciàlis.Nekik, ha megalakulna egy kurd àllam, egy Trianon lenne. Elég, ha az ember megnézi a tèrképet...
</blockquote>
A törököknek csak akkor lehetne Trianon-szindrómájuk, ha a jövendő kurd állam török területek elszakításával is járna. Viszont szerintem semmi közük hozzá, ha volt iraki vagy/és szíriai területeken alakulna egy kurd állam. Lehet róla véleményük, de adott esetben Szíriának és Iraknak a véleménye "talán" többet kéne nyomjon a latba.