[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Jogosan róják fel az oroszoknak, hogy bombázásaik főleg a rezsim ellenzékére mérik. Ezt talán kivédhetnék azzal. hogy fejlesztik a SAA légierőt. Mondjuk átadnának két századnyi SU-25-öt, átképeznék a pilótákat. így a szírek támadnák az ellenzéket, az oroszok meg az iszlám államot.

Jogosan róják fel az oroszoknak, hogy bombázásaik főleg a rezsim ellenzékére mérik. Ezt talán kivédhetnék azzal. hogy fejlesztik a SAA légierőt. Mondjuk átadnának két századnyi SU-25-öt, átképeznék a pilótákat. így a szírek támadnák az ellenzéket, az oroszok meg az iszlám államot.

Szerintem, ezek a gépek nem fognak már visszamenni. Viszont, jönni biztos fog még pár, csak reptér kell.

<blockquote rel="szaboj">Jogosan róják fel az oroszoknak, hogy bombázásaik főleg a rezsim ellenzékére mérik. Ezt talán kivédhetnék azzal. hogy fejlesztik a SAA légierőt. Mondjuk átadnának két századnyi SU-25-öt, átképeznék a pilótákat. így a szírek támadnák az ellenzéket, az oroszok meg az iszlám államot.

Szerintem, ezek a gépek nem fognak már visszamenni. Viszont, jönni biztos fog még pár, csak reptér kell.</blockquote>

Ezek exportváltozatok? Mondjuk a régiekkel nem gond ha az oroszoknak tervezett model, de Szu30-34-35 orosz változatát otthagyni nem fogják szerintem. Meg ott vannak a csapattámogató gépeik Szu-25 és a helik Mi-28-35-ös Ka-52, ezek közül orosz pilóta gondolom az orosz változattal repül, ami jobb az exportnál, de ha nem jobb akkor sem kellene ezt világgá kürtölni.

http://syria.liveuamap.com/

Ezen térkép alapján (amit legutóbb pár hete néztem) az FSA eléggé vissza lett szorítva. Gyakorlatilag az elmúlt hetek az FSA elleni műveletekről szóltak inkább nem?
Aleppo környékén az SA szerintem két helyen is bekerítést eszközölhet az ellenzékiek ellen, plusz az IS ellen Al-Safirah felett.
Homsznál is jelentős erők szabadulhatnának fel ha végre azt a bekerített részt legyűrnék.
Szvsz az elkövetkező hónapokban még jobban begyorsulhat az SA előrenyomulás! Jó hírek!

fN5Xa.jpg

A szír-torok határon kiélezodott helyzetre való tekintettel az orosz vezérkar Szíriába kuldte a titkos SSO egységet.
_MQHbP1eDEk.jpg

cHUPxgy5KQg.jpg

koFJNQsKKOg.jpg

mU6RqJZafrw.jpg

BhkhM9qHX2Y.jpg

A szír-torok határon kiélezodott helyzetre való tekintettel az orosz vezérkar Szíriába kuldte a titkos SSO egységet.
_MQHbP1eDEk.jpg

cHUPxgy5KQg.jpg

koFJNQsKKOg.jpg

mU6RqJZafrw.jpg

BhkhM9qHX2Y.jpg

Boki! Ez a szerkó rajtuk micsoda pontosan?
Mennyire vehető komolyan? Ugye ez nem tréfa? :)
Elnézést a tudatlanságomért,de meglepőek ezek a képek :)

Minden nap elolvasom, mit írtok! Nem nagyon szólalok meg, mert sokkal jobban értetek a dolgokhoz, mint én, de... Kicsit lenézitek az amerikai technikát! Amit a szaudi F-15-ről írtatok, szerintem már sok! Félreértés ne essék, most az oroszok oldalán állok, vagyis, igazuk van, ami nekünk nem jó! (Ha szíria marad orosz befolyás alatt, európának maradni fog az orosz gázfüggés). Na szóval amcsi reptecnika! Az utóbbi 30 évben hány olyan háborút láttatok, ahol az orosz gépek nem hullottak, mint a legyek? Délszláv háború? Irak? Irak 2? Esetleg az arab-izraeli konfliktusok? Lehet, hogy a szaudi szárazföldi bakák balfékek, zsoldosokat is beleértve, ezért aláz jemen, de a reptechnika csúcsminőségű! Ezt azt hiszem mindenki elismeri. Az orosz tecnikát, pedig istenítitek, holott, a Szovjetunió szétesése óta eltelt 25 évből 15-18 évig az oroszok örültek, hogy élnek, nem fegyverkeztek! Gyönyörűek az orosz gépek, a legszebbek az biztos, de az elektronika mêg nincs ott, ahol az amcsi! Sajnos ez tény! S-300,S-400 mindegy mi, de még mem bizonyított! Rengeteget fejlődtek az oroszok, de bevallom, még nem fogadnêk rájuk! Kemény meccsek jönnek még, de imádkozzunk, hogy legyen majd hideg fej is, pláne, ha már a piros gomb után matatnak a kezek!
Végül is jogos minden, kivéve talán az, hogy itt az emberek többsége egyáltalán nem az orosz oldalon áll, hanem - egyszerűen elegük van egypólusú világból, mert ilyenkor felborul az egyensúly és káosz keletkezik.....
Amúgy minden gép hullana, ha 20 éves generációs lemaradásban lenne és kb nulla háttér támogatással....nem csak orosz.... Az, hogy miért alakult ilyen helyzet, az már más téma.

Boki! Ez a szerkó rajtuk micsoda pontosan?
Mennyire vehető komolyan? Ugye ez nem tréfa? :)
Elnézést a tudatlanságomért,de meglepőek ezek a képek :)</blockquote>

Én nem boki vagyok, de a szerkó ami rajtuk van, az az exoskeleton. Többszörösére növeli a katona által hordozható maximális terhet.
Magához a hírhez annyit, hogy lehet, hogy tényleg ott van az SSO-ez egyáltalán nem kizárt. Csak ezek a képek maximum illusztrációnak jók hozzá. Ugyanis az SSO jelenleg tagjainak az arcát biztos,hogy nem rakják csoportképre takarás nélkül. Róluk legfeljebb maszkos képeket találni, ahogy a terroristákat bombázó pilóták arcát sem látod soha a videókon,képeken. A legutolsó kép pedig biztos,hogy filmforgatás. A két katona közt álló nagydarab ember egy szereplő (asszem gonosz) a Zasitnyiki (Védelmezők) című orosz szuperhős filmből. A 2000-es évek óta az orosz hadsereg teljes támogatást nyújt a filmesek részére (akárcsak hollywoodnak az amerikai haderő) legyen szó emberekről, vagy épp technikai eszközökről. A Zasitnyiki forgatásán is rengeteg katona vett részt, plusz komoly mennyiségű haditechnika, a helikopterektől, a harckocsikig. Ha jól tudom még pár Armatát is odaadtak nekik a forgatásra, természetesen személyzettel. A Zasitnyiki idén decemberben kerül az oroszországi mozikba.

"No JN in northern Aleppo" - nincs Nuszra É-Aleppoban
”Some JN" - némi Nuszra
"Only in Tel Refat" - csak Tel Rifatban
”And a few in Azaz" - és egy kevés Azazban
"JN checkpoints all over Azaz.." - Nuszra ellenőrzőpontok egész Azazban

Oroszok utóbbi években tényleg befektetik ilyen "exocsontváz"-okba..... Főleg a hadseregnek fejlesztenek "Bojec-21", amelybe már be vannak építve exoelemek....
1302666845_01.jpg