Szerintem ezért nem dobhatták oda csak úgy...Assad egy orosz-török-iráni esetleg szaudi háttéralku eredménye...az izraeli-usraeli-kurd befolyás ellen...az USA szerintem kiszorul a térségből, Izrael kezdhet szorongani....Köszönöm!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem ezért nem dobhatták oda csak úgy...Assad egy orosz-török-iráni esetleg szaudi háttéralku eredménye...az izraeli-usraeli-kurd befolyás ellen...az USA szerintem kiszorul a térségből, Izrael kezdhet szorongani....Köszönöm!
Ne is zavarjon, hogy nagy részben Izrael tette ezt lehetővé a hezbollah szétverésével és Irán meggyengítésével.Szerintem ezért nem dobhatták oda csak úgy...Assad egy orosz-török-iráni esetleg szaudi háttéralku eredménye...az izraeli-usraeli-kurd befolyás ellen...az USA szerintem kiszorul a térségből, Izrael kezdhet szorongani....
Most mi van a határok változtathatatlanságának jogával?
ISW poszt 2024.dec.9.du.5:40 (15 órája)mivan,Sherlockék olvasnak isw-t?
1. ideiglenesen került megszállásra a Szíriai részMost mi van a határok változtathatatlanságának jogával?
Mikor nektek kell a Golán, fontossabb a jogos védelemhez való jog, ha az orosz csinálja ugyan ezt ukrajnában, az tűrhetetlen ugye ?!
Ideiglenesen ott vagytok több évtizede amúgy is, én játszom a hülyét ?!1. ideiglenesen került megszállásra a Szíriai rész
2. nem megtámadott IL egy másik országot, hanem saját biztonságának szavatolása miatt bevonul egy
üres térbe, ahol teljes a káosz.
Nem hinném, hogy játszani kellene a hülyét és ilyen bullshit whataboutista dologgal jönni.
a tegnapi bevonulásra írtam.Ideiglenesen ott vagytok több évtizede amúgy is, én játszom a hülyét ?!
Eriggy' má a picsába a whataboutista gyökérségeiddel, Te vagy innentől a kettősmérce új nemzetközi mértékegysége baszod! Az egy Higgins!
Nézz a tükörbe...1. ideiglenesen került megszállásra a Szíriai rész
2. nem megtámadott IL egy másik országot, hanem saját biztonságának szavatolása miatt bevonul egy
Nem hinném, hogy játszani kellene a hülyét és ilyen bullshit whataboutista dologgal jönni.
Amit aztán betelepül, mert hát ott van. Aztán meg ha betelepültek, má' mé' is mennének el...1. ideiglenesen került megszállásra a Szíriai rész
IL-t cserél ki Oroszországra és tök ugyanazt a narratívát kapjuk vissza.2. nem megtámadott IL egy másik országot, hanem saját biztonságának szavatolása miatt bevonul egy
Fel nem foghatom, miért nem hajítottak már ki végleg.Nem hinném, hogy játszani kellene a hülyét és ilyen bullshit whataboutista dologgal jönni.
Itt él, reggeltől estig, és mindenüt ottvan.Fel nem foghatom, miért nem hajítottak már ki végleg.
A tevékenységed mindössze a gyomorforgató propaganda 0-24-ben, wilsoni mennyiségben - ami bizonyítja az acc valódi célját.
1, Ideiglenesen hazánkban tartózkodó katonák öröklakást kapnak. Nyilván ideiglenesen, a Római Birodalom is ideiglenes volt.1. ideiglenesen került megszállásra a Szíriai rész
Na, néha kifejezetten szórakoztató.Amit aztán betelepül, mert hát ott van. Aztán meg ha betelepültek, má' mé' is mennének el...
IL-t cserél ki Oroszországra és tök ugyanazt a narratívát kapjuk vissza.
Fel nem foghatom, miért nem hajítottak már ki végleg.
A tevékenységed mindössze a gyomorforgató propaganda 0-24-ben, wilsoni mennyiségben - ami bizonyítja az acc valódi célját.
mivan, unatkozik az orosz tábor a kis odújában?Amit aztán betelepül, mert hát ott van. Aztán meg ha betelepültek, má' mé' is mennének el...
IL-t cserél ki Oroszországra és tök ugyanazt a narratívát kapjuk vissza.
Fel nem foghatom, miért nem hajítottak már ki végleg.
A Hermon az tényleg kell, itt le is van vezetve, hogy miért.1, Ideiglenesen hazánkban tartózkodó katonák öröklakást kapnak. Nyilván ideiglenesen, a Római Birodalom is ideiglenes volt.
Gondolom csak azért, mert IL-nek hívják nem kellett volna tenni semmit, hogy megakadályozza az iráni cuccok2, Persze, nem megtámadta, csak véletlenül adott 10 év alatt többször is légi támogatást mérsékelt és radikális lefejezőknek.
Simplicius az a pofi akit érdemes megnézni. Egyetérteni nem feltétlen kell, de sok mindent meg lehet tudni tőle.
De mi a háttéralkuban Oo. szerepe?Szerintem ezért nem dobhatták oda csak úgy...Assad egy orosz-török-iráni esetleg szaudi háttéralku eredménye...az izraeli-usraeli-kurd befolyás ellen...az USA szerintem kiszorul a térségből, Izrael kezdhet szorongani....
Semmi. Csak szeretnék pont az ellenkezőjét látni annak, amire tök nyilvánvaló jelek vannak.De mi a háttéralkuban Oo. szerepe?
A szíriai kontingensük láthatólag nem volt tájékoztatva.
Az is egy szerep ha kirugnak valakit. Eleg passziv szerep, de szerep. Ott sem tajekoztatjak a resztvevot csak annyit hogy vege van.De mi a háttéralkuban Oo. szerepe?
A szíriai kontingensük láthatólag nem volt tájékoztatva.