[BIZTPOL] Szíriai helyzet

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

szatomi69

Active Member
2015. december 22.
1 477
7
38
Bocs, hogy belekotyogok, csak a víz kiver már ettől az áldatlan "féreg" seggnyalástól. Csak röviden arra lennék kíváncsi szerinted a Szíriai konfliktusban ki a jó fiú a szemedben? Nem kell maszatolni, meg azt sem tudom elfogadni, hogy olyan nincs, mert mindegyik követ el disznóságokat, ki jobban, ki kevésbé.
Csak idézni tudom korábbi írásomat.
"Én viszont nem hiszem el, hogy az egyik oldalon az ördög van, a másikon meg az angyal (lázadók kontra kormány). Szerintem az ördög ott van mindkettőben, fölényben. Csak az a kérdés melyik oldalon inkább. Nem szeretnék értelmetlen vitába bocsátkozni propagandáról, elhallgatott vagy kiforgatott dolgokról."
Valószínű, a kapott információk alapján, más-mást tartunk a nagyobb disznónak.
Visszakérdezek, létezik ebben a konfliktusban jófiú?
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 293
68 381
113
Hmm nem 2db F16 + 2db A10 volt a tettes? Most meg kiderul 2 dan +1 ausztral + amcsi gepek... itt valami nem stimmel.
Talán magyarázat lehet a nagy mértékű pusztításra nagyon fel lehettek pakolva azok a gépek. Ennyi Isisest nem nyiffantottak talán mióta elkezdték a bombázást ellenük. Ha ez össznemzeti légicsapás volt annál inkább csökkenti szememben a tudományukat. Olyat is olvastam hogy valami radar megszerzéséért ment az egész hajcihő és a Nato gépek húzták a háttérben a cigányzenét.
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 293
68 381
113
Sajnálni nem sajnálják de ott volt a RAF. Valószínűleg Reaper drónnal. Gondolom a segítségnyújtókat is jól lebombázták azért haltak meg ennyien.
CsttRLQWAAAxbbi.jpg
Igen, írták hogy az orvosi részleg is el lett pusztítva.
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 319
55 722
113
Csesszék meg,nagyon nem lájkolom,hogy az oroszok szövetségesét bombázgatják unalmukban ezek s debilek,egyszer már leszedték a rakétáikat a ruszkik,nem nyugszanak amíg véletlenül be nem köszön pár csúnyaság valamelyik amcsi bázisra,k@csögök.
Hogy állna a szájuk,ha véletlenül 60 yenkiből csináltak volna pirítóst.
 
  • Tetszik
Reactions: lgabo

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 117
82 868
113
A nusra és szovetséges mérsékeltjei nagyszabású támadást indítottak a kormánycsapatok állásai ellen Dél.-nyugat Aleppoban, Khan tumannál és az 1070 -es komplexumnál.
 

tomippo

Well-Known Member
2016. május 16.
3 325
10 382
113
Lebombázták az ENSZ segélykonvoját Aleppoban.

Persze persze. Hogy lesz 2 perc alatt nusra konvoj a segélyből, egész véletlen pont délnyugat aleppóban támad a nusra.

https://twitter.com/leloveluck/status/777936228515737600 "Report of UN confirmation comes via @StefanieDekker. The strike has separately been reported by activists on the ground."

https://twitter.com/StefanieDekker/status/777937546198323200 Now not a clear picture at all whether aid convoy was hit..lots of confusion #syria double checking

@watanisy other source claim convoy of trucks sent weapons from the countryside of Idlib to north Aleppo destroyed fully by warplanes
 
T

Törölt tag 1526

Guest
A hírek szerint Omar Barakat a szíriai vörös félhold vezetője is meghalt az aleppói segélykonvojt ért légitámadásban.
 

dragonette

Well-Known Member
2016. június 14.
681
2 086
93
Úgy látom ismét csak "maszatolás". Csak az ellenzékiek követik el azt a dolgokat, hogy gyerekeket soroznak, kényszerítenek soraikba? A kormányoldal+síita milíciák teljesen mentesek a gyerekkatonáktól és kényszer sorozottaktól? És ez nem a terroristák mentegetése, pusztán figyelem felhívás, hogy a másik oldal sem "szentekből" áll.
Ezek a kommentek a feltett anyagokhoz, szerintem, inkább egy népszerűségi kampányolásnak, "szerecsen mosdatásnak" tűnnek, egy nagyon is kegyetlen, és bűnös rezsim mellett.
Te (Ulippo es Blogen baratoddal egyutt) vagy nem vagy epelmeju, vagy fizetett berenc vagy veluk egyutt.Mindharman a kiforgatas mesterei vagytok; latnivalo hogy a kevesbe tajekozottak befolyasolasara torekedtek az aktualis nyugati agytompito "kanonnal" teljes osszhangban. Remelem sokan atlatnak rajtatok mint a szitan.

A bloghoz: nemreg posztolta valamelyikotok(trollok) hogy Ausztralia pont torvenyt modositott a kulfoldi (nemzetkozi)katonai akciok kivitelezhetosege erdekeben, ment is a vita itt hogy milyen felhatalmazassal is fognak barhol is katonai erot bevetni.
Tessek pont Ausztralia volt a Deir Ezzor elleni nyugati koalicios (tovabbra is barmilyen nemzetkozi felhatalmazas nelkul)csapas egyik tevekeny resztvevoje, mely legkevesebb 62 katonajat olte meg a "rezsimnek" kozvetlenul iziz bacsiek szomszedsagaban. Utoljara reagaltam (remelem) barmelyikotok commentjere.