[BIZTPOL] Szíriai helyzet

1 hour ago Kuznetsov battle group: supply vessel Osipov and tug Nikolay Muru are both in Tartus harbour

Cw6f9meWEAAdw3O.jpg

Ez most komoly? A Haldokló kapitalista amerikás mantrát kezded te is?
...
Az USA, mint a világ vezető hatalma, 2005 körül volt a csúcson. Azóta már lefelé megy. Nem gyorsan, nem szánkózva. Lesz még 20 év mire ezt sokan észreveszik. (Hogy az oroszok hol lesznek akkor? Mit tudom én!)

Észre kell venni a hadsereg fokozatos leépítését. Létszám, külföldi támaszpont bezárások, stb. Fogy pénz.
Tudom mi az ellenérv. A mostani technikai körülmények között...
És mik is ezek a mostani technikai körülmények? B-52 (!) bombáz Szíriában és Irakban. Pickup-ökön szaladgálnak az amcsik ugyanitt. Szóval?
Így néz ki a valóság, a mesék meg nem érdekelnek.

Mindenesetre a Birodalom hívőknek (bármelyik legyen is az) azt ajánlom olvassák el Asimovtól az Alapítvány trilógiát. Sok érdekes dolgot leír, ami a mi világunkban is igaz.

Aerial footage of Syrian air force airstrikes over north Hama countryside

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Egy öngyilkos jelölt elmenekül.

Az USA, mint a világ vezető hatalma, 2005 körül volt a csúcson. Azóta már lefelé megy. Nem gyorsan, nem szánkózva. Lesz még 20 év mire ezt sokan észreveszik. (Hogy az oroszok hol lesznek akkor? Mit tudom én!)

Észre kell venni a hadsereg fokozatos leépítését. Létszám, külföldi támaszpont bezárások, stb. Fogy pénz.
Tudom mi az ellenérv. A mostani technikai körülmények között...
És mik is ezek a mostani technikai körülmények? B-52 (!) bombáz Szíriában és Irakban. Pickup-ökön szaladgálnak az amcsik ugyanitt. Szóval?
Így néz ki a valóság, a mesék meg nem érdekelnek.

Mindenesetre a Birodalom hívőknek (bármelyik legyen is az) azt ajánlom olvassák el Asimovtól az Alapítvány trilógiát. Sok érdekes dolgot leír, ami a mi világunkban is igaz.

Imádtam ASIMOVOT az egész életműve megvan :) Kiadták egy hatkötetes változatban és az egész művét időrendben rakták :)

Ezt a videót ajánlom mindenkinek két okból kifolyólag. Egyrészt mert van az elején egy videó, ami vizuálisan mutatja be, hogy mennyi is az annyi, mert ha valakinek elkezd az ember a trilliókkal dobálózni, az úgy sem ér sokat. Másrészt mert Bogár László az egyik vendég, akit személy szerint nagyon tisztelek. (Echo tvs a felvétel)
Harmadrészt ez a videó akkor készült amikor 2010-ben az Obama kormányzat megemelte az adósságplafont és próbáljátok meg vizualizálni, hogy mi történhetett azóta adósságfronton.

• Tetszik
Reactions: lgabo
Su-22 és ODAB-500? :eek:

• Tetszik
Reactions: lgabo