[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Russian-jets-696x447.jpg

"közös légi tevékenység", felsorolva a részt vevő gépek típusát.

https://www.almasdarnews.com/articl...rst-joint-air-operation-islamic-state-aleppo/

• Tetszik
Reactions: fishbed and tomippo
Figyelj, ha ennyire kényes vagy a szabad és demokratikus választások hiányára, akkor közöld már légy szíves mikor tartottak ilyet pl. Szaúd Arábiában, vagy mi a helyzet Bahreinben a demokráciával, és nézz már körül pl. egy-két ázsiai -isztánban is ez ügyben?!
Én csak Assad sikeres újraválasztásainak okára reagáltam ezzel.

Jó, okés amit írtok, csak pl az SAA felőrlődik, igy, hogy tűzoltás szerűen vannak dobálva, évek óta. Trumpot nem értem, ő se gondolhatja komolyan, hogy nagyrészt pickupos, kézifegyveres kurdok beveszik Rakkát. Moszulban komolyabb cuccokkal tolják az irakiak, mégis odacsapnak nekik gyakran.
Miert Manbij-t nem igy vettek be?(persze amcsi bekappal meg legitamogatassal)

Deir ez-Zourban nyugalom van a frontokon ma sem történt drámai áttörés,viszont nagyok az IA. veszteségek.Nemsikerül területet visszavenni de stabilak a vonalak.
Viszont Palmyránál megindult az SAA.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem beledumalaskepp de valaszolnal a kerdesre amit feltettek neked?
Nem aggódom olyan nagyon, hogy mi van Szaúd Arábiában vagy Bahreinben. Nem ott van háború. Nem onnan menekülnek el a népek. Nem ott gyilkolják halomra egymást. Sőt úgy tudom, inkább oda mennek üzletelni, dolgozni sokan, mert elég jól fizetnek. De ez a kérdés is azt szolgálja, hogy a figyelmet elterelje Szíriáról.
Sajnos véges az én szabad időm is, nem jut miden kérdésre most.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.