Miről beszélsz, Japánban és Dél-Koreában is ott vannak az USA támaszpontjai, vagyis eléggé nem vonultak ki onnan.Meg Japán és Dél-Korea is arról a környékről, Európa meg erről.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miről beszélsz, Japánban és Dél-Koreában is ott vannak az USA támaszpontjai, vagyis eléggé nem vonultak ki onnan.Meg Japán és Dél-Korea is arról a környékről, Európa meg erről.
Téves a like, elcsúszott. PrEzen egyszeri példán kívül tudsz még egyet mondani, mert én nagyon gondolkozom de eddig nem sok sikerrel?! Joker se azt írta hogy soha, hanem azt hogy "nem túl sűrűn".
Téves a like.Nem tudok most hiretlen. Bar talan Torokobol is lelepnek nemsokara. Sajnalom hogy nem tudok tobbet segiteni.
Egyébként miért csak a pedofil pap felvetésével vitatkozol, bárki másról alapból általánosítva feltételezed hogy lehet pedofil?!! Ráadásul a vöröskatona se volt mindegyik pedofil, többségük a felnőtt nőket szerette de ilyenek minden hadseregben vannak, sőt, háború idején erőszaktevők is majd minden hadseregben vannak. A győztesek persze nem dicsekednek ezzel, csak a másik oldalt köpködik általánosítva ...A lenyeg az, hogy en meg nem lattam pedofil papot, csak a liberalis hirekben. Aztan amelyikrol ki is derult, hogy valoban pedofil volt (1% sem) arrol is kiderult, hogy nem is pap volt hanem valamelyik szekta lelkesze. Hoppa. Majd szolj, ha lesz fenykep egy hiteles forrasbol amit valodi pap birosag elott all kezen bilincsel. De persze noha te hoztad szoba az egyhazat, megint en leszek lebaszva, hogy minek keverek ide total mas temat, szoval reszemrol lezarva.
Ellenpéldaként hoztam fel Vietnámra.Miről beszélsz, Japánban és Dél-Koreában is ott vannak az USA támaszpontjai, vagyis eléggé nem vonultak ki onnan.
Azt mondták, hogy akkor fognak visszalőni, ha lesz orosz áldozata a támadásnak. Eddig ilyenről nem adtak hírt szerencsére. Én mondjuk nem is nagyon kívánom, hogy beváltsa az ígéretét ...Ataludtam a műsort...
Viszont hatalmasat tévedtem, amikor azt írtam, Trump megint csak pofázik... Egy kerdes: oroszok elsüllyesztetek már az indító platformokat?
Ha jol ertem csak nem akarod abbahagyni a ragalmazast, noha bizonyitekot meg senki sem latott es ez ugye nem is az a topik. Azt sem tudom megerteni, hogy lehet a voroskatonak buneit akar csak kicsit is relativizalni, magyarazgatni.Egyébként miért csak a pedofil pap felvetésével vitatkozol, bárki másról alapból általánosítva feltételezed hogy lehet pedofil?!! Ráadásul a vöröskatona se volt mindegyik pedofil, többségük a felnőtt nőket szerette de ilyenek minden hadseregben vannak, sőt, háború idején erőszaktevők is majd minden hadseregben vannak. A győztesek persze nem dicsekednek ezzel, csak a másik oldalt köpködik általánosítva ...
Igen, valoszinu, hogy Fro ("az elso szovetseges") USA oldalara all majd No helyett mikor No-eurozonat osszezuzza az USA. Es ez mar folyamatban van.Apróság,hogy a jelek szerint Merkel Anyu is kapott egy pofont... meg tegnap délután is az volt a német allaspon, hogy a béke megőrzéséért alakítsunk bizottságot a tárgyalás megkezdésének időpontjának kituzesereblablabla..Erre angolok franciák le szarva Anyu erőlködését .pár pár nap alatt beállnak trump mellé konkrét tűzerővel.
Lehet mar tudni szamokat?
Mennyi repulo, mennyi tomahawk stb hany celpontot tamadott? Mennyi cirkaloraketat lottek le es mivel? Az aldozatok szama?
A rubel meg sem mozdult.
Miért nem? A tavalyi repteres esetnél úgy tudom dolgoztak a Pancirok.Az oroszok nem lőttek.
Igen, ha megnézed egy pár órája orosz HM által tartott sajtótájékoztatót , ott minden országot és típust felsoroltak .... F-16,F-15, B-1, Tornádó .... stb , érdekes, hogy oroszok szerint francia gépek mégse bombáztak. B-1 volt egyetlen egy típus, amely belépett a szír légtérbe. De termesztésen indult a verbális ellentámadás is : 103 rakétábol 71-t szírek lelőttek .... Hat , nem tudom ..... ez egy Sz-400 nak is bravúr lenne ... de 30 éves szovjet technika esetén ?!B-1 -ek is bevetésre kerültek?!
Miért nem? A tavalyi repteres esetnél úgy tudom dolgoztak a Pancirok.
Nem relativizáltam semmit, azt írtam hogy háború idején majd minden hadseregben vannak bűnösök, erőszaktevők, de nem mindenki az. És mintha én azt írtam volna, hogy nem mindenki pedofil, de minden pedofil tett egyformán bűncselekmény bárki követi el, egyenlőre te vagy az aki mindenkiről feltételezed egy ilyen bűncselekmény elkövetését, kivéve egy papról. Miért a kivétel, a pap nem ember, alapból bűntelen és büntethetetlen?!!Ha jol ertem csak nem akarod abbahagyni a ragalmazast, noha bizonyitekot meg senki sem latott es ez ugye nem is az a topik. Azt sem tudom megerteni, hogy lehet a voroskatonak buneit akar csak kicsit is relativizalni, magyarazgatni.