1. sose irtam semmi jot Dembinskirol, nem is tervezem.PAL, egyszer nekem azt írtad, nem vagyok mendhetetlen, mert nem vagyok ballibsi. Ebben igazad volt, de nem tudom miért gyűlölöd annyira a baloldali magyar embereket, hogy minden hsz-edben beléjük túgsz. Szépek a pedofil vöröskatona, meg a stb. szóvirágai, de bántók, sértők, uszítók. alkalmasak arra, hogy csak világnézetük miatt meghurcold a magyar társadalom kb. 20%-át, aki a baloldalra szavazott. Ez kb. olyan, mintha valaki azt mondaná, mindec cigó potenciális gyilkos, vagy minden zsidó egy mindenkit átverő uzsorás. De itt azt hiszem ilyeneket általánosan nem szokás állítani. Te meg a kitiltásod után ott folytatod, ahol abbahagytad. Sőt Magyar szabadságharc hőseit dehonesztálod (pld.: Petőfi, míg elfelejtkezel arról Varsóból, hogy a Magyar szabadságharc legtöbb lengyel tisztje katonai kudarcokat kudarcra halmozott, a talán egy Bem-apó kivételével. Dembinsky a harctéren mint stratéga is vsődőt miondott, korábbi katonai hírnevét sem győztes csatákkal, hanem azt hiszem (emlékeim szerint) egy Varsó alá történő stratégiai visszavonulással alapozta meg. Ha érdekel a téma, olvasd el két kötetben az Életem és működésem című önéletrajzi könyvét. A Magam részéről szívesen veszem a főleg lengyel témájú hsz-eket, felőlem írhatsz a politikáról is, de ne pocskondiázz, mert ez a színvonal nem méltó a HTKA-hoz. És a vége az lesz, ha így folytatod, hogy Mac végleg el fog tanácsolni innen...
2. a baloldal internacionalista, letebol adodoan. A magyar kulturnep (hasonloan az orosz, francia, stb-hoz) tehat a kultura, nem pedig a genek hatarozzak meg ki a magyar. Igy aki baloldali (inter-nacionalista) az nem magyar, hanem nemzetek kozotti (feletti?) valami. Miert nem? Mert o igy dontott. A magyar nepbol ki lehet lepni, mivel kulturnep, es be is lehet lepni. Nyilvan aki naponta ki-be lepeget, annak mar esetleg nem hisszuk el, hogy komolyan gondolja.
3. erdekes kerdes lenne, hogy olyan nepeknel amelyek nem kulturan alapulnak, hanem rokon csaladok szovesegen (Dan, olah,... ) lehet-e baloldali danok/olahok-rol beszelni. Talan igen, hiszen naluk a tudatos inter-nacionalista let nem feltetlen zarja ki, hogy egyben Dan is legyen. De ebben nem vagyok biztos, nem astam bele magam ebbe a temaba, manapsag sajnos tul keves olyan nep maradt ami nem kulturnep.
4. oszinten szolva nem erdekel, ha egy liberalis bannol, mivel a forumozgatas tul sok idot vesz el es nem fontos dolog az eletben. Most eppen vegezve egy adag tanulmannyal van egy kis idom, de kozben ott a munka is, szoval nem fogok attol rettegni hogy esetleg egy liberalis velemenyterror elsopri az accountom. Akik igy gondolkoznak azok azt hittek, hogy majd bukik a kormany Mo-n, de aztan kiderult, hogy a nem folyotn neten logok, hanem a normalis tomegek vannak tobben. Mert nem a netes forumokon epul az orszag, hanem a munkahelyeken, iskolakban. Szoval direkt nem fogok ban-t provokalni, de nem is erdekel ha bannolnak.