Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor kissebb lett volna a rombolásAz egyik Qiam-1 rakéta még Iránban lezuhant. És ha nukleáris töltete lett volna?
És úgy mellékesen tengeralattjárókat keresgélnek.
Hát ettől nem félek. Én nem láttam lopakodókereső radarokat.
Kérd meg Dani Zoltánt hogy mutasson egyet.Hát ettől nem félek. Én nem láttam lopakodókereső radarokat.
Érdekes cikk, bár ugye a puding próbája az evés. Azért engem egy picit zavar ez a fajta magabiztosság. Az S300-as rendszer tagadhatatlanul modern rendszer. De az F-35 is az és ugyebár odaát az óceán túloldalán nem kutyaütő idióták készítették el azt a madarat. Ez a gép fényévekre van az F117-től amit anno leszedtek Újvidék felett.
Erre szolgálnak az akusztikus szenzorok amelyek ma már több 100 km ről megmondják a repülő pontos helyét, magasságát és a típusát is. Mindezt a hajtóművek hangjából.
Szlovákia fölött meghibásodott egy F15ös. Ferihegyre jött kényszerleszállni. Fölöttem díszelgett el a géppár jobb lépcsőben olyan 150 méteren. Újpesten voltam. Előtte vagy öt perccel már hallottambenn az épületben. Már a betonon állt, még dübörgött tőle Budapest.Több 100km-ről ekkora háttérzajból, helyet, magasságot és típust...Nane
Irányspeci mikrofonokkal, úgy pásztáz, mint egy radar. Én semmi különöset sem látok rajta.Több 100km-ről ekkora háttérzajból, helyet, magasságot és típust...Nane
Ok. de az s-300 se az amivel Dani Z. gépészkedett. Nem gondolom,hogy az amik ne lennének ennek a műfajnak a csúcsán.De mindég az volt,hogy ők valami újjal jöttek az oroszok meg kitalálták,hogyan kell lelőni.Így ők meg a lelövés nagymesterei lettek.Két híres eset is van ahol nagy pofára esés lett a vége gondolom van bőven még kevésbé ismert is.De beszélhetünk Hanoi B-52-ekkel való bombázásáról is.Mentek láttak gyorsan befejezték. Egyszóval mi változott volna meg azóta?!Érdekes cikk, bár ugye a puding próbája az evés. Azért engem egy picit zavar ez a fajta magabiztosság. Az S300-as rendszer tagadhatatlanul modern rendszer. De az F-35 is az és ugyebár odaát az óceán túloldalán nem kutyaütő idióták készítették el azt a madarat. Ez a gép fényévekre van az F117-től amit anno leszedtek Újvidék felett.
Érdekes, hogy se azelőtt, se azután senkinek nem sikerült! Vajh miért?Kérd meg Dani Zoltánt hogy mutasson egyet.
Előtte csak Irak ellen vetették be utána meg kivonták a hadrendből.Nagyon egyoldalú gép volt nehezen kezelhető suta repüléssel realativ kis hasznos teherrel.Miután kiderült,hogy "látható" nem volt értelme hadrendben tartani.Az F-35/22 fejlesztésére összpontosítottak.Érdekes, hogy se azelőtt, se azután senkinek nem sikerült! Vajh miért?
Mikor hol kinek lehetett volna lehetősége még erre?Érdekes, hogy se azelőtt, se azután senkinek nem sikerült! Vajh miért?
Mert sehol se volt ennyi célpont.Érdekes, hogy se azelőtt, se azután senkinek nem sikerült! Vajh miért?
Sojgu orosz védelmi miniszter most jelentette a Putyinnak, hogy Sz-300 rendszert leszállították... összesen 39 jármű... 4 indító állás... Szír katonák betanítasi ideje , szavai szerint 3 hónap. Azon kívül azt is bejelentette, hogy leszállított plusz zavaró berendezések most engedik ellenőrizni a tenger felőli térséget 50 km-re... szavai szerint, veszélyesebb irány felől ... gondolom dél .... 200 km-re. Egységes légvédelmi rendszer részeit meg szállítják... várhatóan október 30 rá kész lesz.