[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Ha az akusztilus és az optikai rendszerekre gondolsz, azok már régen még az orosz légierő megérkezésekor kilettek csomagolva. Nem is hinnéd, h mennyire nem is régiek azok a rendszerek ;)
Én a múlt században a miskolci csillagvizsgálóban már mutatták, hogy a leporellón érkező műhold adatokat hogyan kontrollálták optikai megfigyelő rendszerrel, de ez nem ide való. :)

Az láttam a háború éveiben, hogy változott a távcsöves megfigyelés. Már a legelején felvetődött bennem, hogy miért nem használnak nagyobb optikai elemeket, de egyre nagyobbakat láttam.

Biztos, hogy tőlem jobban tudják, de csak emlékeztetőül.

:)

http://www.roncskutatas.hu/node/3452?page=1 :)

7025.preview.jpg

http://www.roncskutatas.hu/node/6399
21836.preview.jpg

Tudom, hogy nem ez a megoldás - hasznosítsák a korszerűbbet / nem publikus lehet/, de ha alkalmaznák, akkor az ellent jobban megijesztené. :D :D

<iframe src="" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Gyorsan írtam, bocsánat...szeretnék pontosítani a szavait: összesen eddig 49 egységet-járművet szállítottak. Egységes rendszer oktober 20-dikára készen áll. Mekkora térséget most lefednek az új zavaró berendezések: szó szerint azt mondta, hogy "közeli zónát" ellenőrzünk 50 km-re...."távoli zónát", ahonnan legtöbb támadás indult, 200 km-re.... Pontosabban mit takar, nem tudom.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Egységes rendszer oktober 20-dikára készen
Szír katonák betanítasi ideje , szavai szerint 3 hónap.
Ez virágnyelven azt jelenti,hogy 3 hónapig oroszok látják el velük a tevékenységet.Ezzel ki is van pipálva az,hogy a zsidók megpróbálkozzanak támadni őket.Vagyis tehetik fene tudja talán merik is én kinézem belőlük,hogy van akkora arcuk de annak csúnya vége lesz.

• Tetszik
Reactions: fishbed and Loken
állítólag az első egységet szolgálatba helyezték
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed and gacsat
100 ezerre teszik a likvidált terroristák számát az oroszok számlájára írva az elmúlt 3 évben.

megvolt az első éles lövészete a szíreknek az s-300-al..... (nem lőttek le orosz gépez:oops:)

Az oroszok szégyenbe maradtak mert Irán egy lopaokdó drónnal mért csapást az ellenségre.