[BIZTPOL] Szíriai helyzet

A dzsihadisták offenzívát kezdtek nyugat-Aleppónál. A támadást 4 SVBIED-el kezdték.

EPvHu2VX4AAR54P

Jamiat-Zahraa-1feb20-12bah98-2048x1513.jpg

EPtLRwPW4AYT_qp

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az SAA közben előrenyomul észak-Idlibben,

e-kbOPbH

a törökök közben erősítést küldenek...

• Tetszik
Reactions: fishbed

Egy-két dobhártya biztos beszakadt...:cool:

Erről a nyílt terepen bandázásról csak nem bírnak leszokni. Megszámlálhatatlanul sok ehhez hasonló videó van, és még mindig, hosszú évek után is kinn csoportosulnak a placcon.

• Tetszik
Reactions: Leonidas

Szerintem nyilatkozni kéne Assadnak még pár olyat mint a múltkor, hogy Izrael az örökös ellenség, és ezek kapnának még a legmodernebb ATGM típusokból pár tucatot meg 1000 darab lőszert hozzá. Több ország is küldi nekik, csak még kell pár ilyen kiváló interjú. (azt hittem rosszul hallok a múltkor - szóval nem csak ezek nem tanulnak a bandázásból, de Assad se tanul semmit - Izrael meg lőni fog az Irániakra, ez egyértelmű, jó hogy nem várják meg, amíg a határon viszik be hozzájuk a bombát, jó nagy hülyék lennének ha nem lőnének, én is azt mondom - az oroszok pedig szerintem nem "véletlenül" nem is szólnak időnként előre, amikor valami gáz van, csak már közvetlen előtte, egyensúlyoznak azok is lécen)

Most ez mire volt jo? Ugy latom eloero veszteseget nem okozott (esetleg minimalisat). Ha kilonek vele egy pancelost, esetleg egy felfegyverzett pick up-ot, sokkal tobb haszna lett volna.

Most ez mire volt jo? Ugy latom eloero veszteseget nem okozott (esetleg minimalisat). Ha kilonek vele egy pancelost, esetleg egy felfegyverzett pick up-ot, sokkal tobb haszna lett volna.

Tény hogy Pazarlás volt, de középen a 4 embert elkapta, meg vagy 20-an kaptak komolyabb légnyomást, ami miatt utána könnyű célpontok lehetnének a zavarodott félsüket szédülő katonák. Az már nincs a videón, hogy megtámadták-e után a csoportot a lövészeik vagy sem. Így ezt nem tudjuk.

Azt a fehér furgont lotték szét, és volt pár katonai kozvetlen a kocsi mellett, volt ott pár halott, meg sebesult Szerintem.

a törökök checkpointját tegnap megtámadta az SAA, a törökök visszalőttek a megfigyelőpontjaikról az SAA-ra. mindkét oldalon sebesültek, halottak.

https://syria.liveuamap.com/en/2020/3-february-video-of-turkish-retaliation-from-shar-maghar
A térkép szerint már az ötödik nehéz-fegyverzetű Török konvoj vonul be. Lesz ott további balhé is, a törökök rá akarják tenni a kezüket a területekre. Ankarában már tárgyalnak az oroszokkal a szíriai helyzetről. (de. 8 órai hír a térképen) Egy US drón pedig (MQ9) nagyon keres valakit ott a "viharsarokban".