<blockquote rel="Capslock"><blockquote rel="boki"><blockquote rel="Capslock"><blockquote rel="boki"><blockquote rel="Capslock"><blockquote rel="boki"><blockquote rel="laiki"><blockquote rel="arbalest">Ezt én sem igazán értem. Mondjuk gondolom olcsóbb, és elég sokat dobhatnak belőlük, lehet, hogy ezért döntöttek ezek mellet
Ez már valószínűbb. Olcsóbb és ebből van több raktáron. Bár ez csak tipp.
</blockquote>
A KAB-500Sz-t szabadalmaztatták a fejlesztok. Ott a pdf link.
</blockquote>
SZABADALMAZTATOTT??
Most viccelsz? Szerinted melyik hadsereg fejlesztőit fogja zavarni a működő megoldások lemásolása? Pl a kínaiak mit szóltak a szerzői jogokhoz, amikor lemásolták a Szu-27/.... gépeket?
Az oroszokat is mennyire zavarta ez a Sidewinder lekoppintásakor?
</blockquote>
Eloszor olvasd el a pdf linket és onnét pontosan megtudod mirol van szo és mi volt szabadalmazva!!! Utána beszélhetunk
</blockquote>
Megnéztem, freepatent.ru, az orosz részét nem értem, de az angol rövid szöveg nem magyarázza meg, hogy pontosan mire gondolsz. Szóval nem értem, miről van szó, örülnék, ha segítenél megérteni. De amúgy szerinted pl Kína, vagy éppen az iráni hadiipar milyen szabadalmakat szokott tisztelni?</blockquote>
Nem maga a rakéta van szabadalmazva-mivel van KAB-500SzE(export verzio), hanem annak egyes elemei-irányítási rendszere, célra vezetése és hasonló....</blockquote>
Boki, valamiért nem érted a kérdésemet..... Szerinted pl a kínait miért érdekli az oroszok szabadalma, vagy bárkit is? Ez a szabadalom dolog max otthon a saját orosz gyártók közti versenyben lehet érdekes, sehol máshol.</blockquote>
Azt nem értem, hogy te mit nem értesz...
)Te hoztad fel ezt a szabadalmazás dolgot. Én linkeltem + infot a KAB-500(250)Sz-rol , akit érdekelt elolvasta és pont.
Már megbeszéltuk, hogy raktáron lévo még szovjet fejlesztésu irányított bombákat használnak az oroszok Szíriában, amihez A KAB-500SzE(Glonass)is tartozik.</blockquote>
Boki, már ne haragudj meg, de TE erőltetted itt hozzászólások tömegén át, hogy ez egy szabadalmazott fegyver. Tőlem most tehetsz úgy, hogy erre nem akarsz emlékezni, de akkor is te hoztad be a témát. Mindegy.