<blockquote rel="kalapacs"><blockquote rel="ghostface"><blockquote rel="kalapacs"><blockquote rel="ghostface"><blockquote rel="kalapacs"><blockquote rel="boki">Néhány T-90A az orosz raktárakból nem csinál nyarat Szíriában... Állítólag az irániak kérték, hogy "leteszteljék" harci korulmények kozott, mert szeretnének rendelni belole.
Hát nem tudom elég lesz-e a Stora a TOW ellen. Szerintem ide KAZ kellett volna.
A T-90A nincs optimalizálva a szíriai harci korulményekhez.
Hat persze hogy csak termekmintarol van szo egy olyan allamtol amelyik nem hogy fizeteskeptelen de egyaltalan a megmaradasaert kuzd, es ha meg is marad akkor is evtizedekig tart az ujjaepites.
Ilyen helyzetben teljesen normalis hogy ilyeneket akarnanak rendelni.
Remelem komolyan gondoltad amit irtal mert ha nem az szimplan ugy nezne ki mintha hulyenek nezned a masikat.
</blockquote>
Az irániak kérték! Nem a szírek! Irán nem fizetésképtelen, és nem is kell újjá építeni.
Boki nem akar téged hülyének nézni, de nem nagyon lesz más választása, ha láthatóan még az olvasással is gondjaid vannak a nagy russzofób elvakultságodban.</blockquote>
Gondolom nagyon meglepne ha ezek a harckocsik megis a szireknel kotnenek ki ? </blockquote>
Cseppet sem lepne meg, hiszen már náluk vannak ezek a harckocsik.
Ha holnap Asszad bejelentené, hogy Szíria rendel 200db-ot, az meglepne. De ilyen nem lesz, ne aggódj. </blockquote>
Pedig en erre szamitok. Aszad megrendeli mert igy legalizalja az orosz fegyverszallitast. Kifizetve sose lesz. Mar most eligert mindenfele koncessziot amit csak lehetett.
Meglatjuk.
Kiderul hogy ruszofob vagy csak tapasztalt vagyok ::
</blockquote>
A kettő nem zárja ki egymást.
Deee vajon ha csak ígérgetés kérdése, akkor miért nem nyüzsögnek már a T-90-ek Szíriában? </blockquote>
Szerintem rovid idon belul megjelennek mert a harckocsik tuzerejere szukseg van. Azok nelkul nagyon nagyon draga az elorenyomulas. Ha egyaltalan ! Viszont a regebbi szallitasu sot mar az uj segelykent kapott T-55/62/72 tipusok vagy elfogytak a TOW ok miatt vagy muszakilag leamortizalodtak a folyamatos harcban.
Kell az uj echnika ami kepes lehet a TOW veszelyt is kezelni. Enelkul nincs szarazfoldi elorenyomulas barmilyen jo is lenne ( de csak lenne ) aa legifedezet. Eppen ezert fog "rendelni" ilyen harckocsikat Aszad. Es lass csodat meg is fogja kapni.
Putyin kezzel labbal torekszik hogy ne kelljen sjelentos szarazfoldi csapatokat kuldenie mert Afganisztan szindromaja van. Jelenleg ezt ugy tudja megoldani hogy technikat "penzt" kuld es mutatoba szarazfoldi egyseget.
Meglatjuk mi lesz a merkozes eredmenye a ket hideghaborus nagy tulelo kozott.