A lényeg attol hogy a lázadok nyitottak egy pár km es szinte haszálhatatlan átjárót egy zárt katlanba attol még az katlan maradt és nem vált hidfővé. Akkor kellene "félteni" az saat ha hidfőt alakitanának vagy katlant csinálnának az saa hidfőből.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
<blockquote rel="emel">Meséld már légy oly szives, mikor és milyen képességet villantott és milyen sikereket ért el a grúz légierő?!
Szerintem nagyon látványosan nem csináltak ahhoz semmit az elmúlt napokban ott ahogy kellett volna, hogy ez legyen a helyzet. Az Oroszok van egy olyan érzésem, hogy eladták Asszadot a törököknek, vagy megállapodtak az USA-val valamiért cserébe. Az sem lehetetlen, hogy valami háttéralku arról szól, hogy Asszad/helyette egy másik orosz báb maradhat egy adott területén az országnak(nyilván ahol orosz érdekeltség van), de Aleppó már nem lehet az övé. Itt én nem várom hogy SAA siker lesz a végén, mert nem úgy állnak hozzá az oroszok, hogy az legyen, és nagyon látványos változások vannak a háttérben az Erdogani mosolygós fénykép Szentpéterváron sok jót nem ígér Asszadnak, meg a bezárt Kurd iroda sem. Szerintem lepaktáltak szépen csendben.<blockquote rel="zsolti"><blockquote rel="gioo">Én azon fogok nagyon röhögni amikor 2nap alatt egy harapóval bezárják megint a zsákot,remélem akkor is ilyen szép hosszú és tartalmas hozzászólásokat olvashatunk majd.
A grúz légiero nem ért semmit. Ukránoktól kaptak légvédelmi rendszereket ukrán személyzettel. Tehát Juscsenkóék lotték le a 3 Szu-25 és 1Tu-22M3 gépet
2 gépet és egy helit lőttek le a grúzok, egy sorsa ismeretlen,még a fáradságot se veszi,hogy utána nézzen dolgoknak mielőtt baromságot ír le.Ilyen veszteség mellet legyalulták az egész cigány bandát.És ezt hogyan demonstrálta a grúz légierő szerinted? Nem vagyok gondolatolvasó, de nem inkább a légvédelemre gondoltál esetleg?
Az orosz-grúz háború meg az eredményt tekintve tipikusan azt mutatta, mintha én Kokónak pöckölgettem volna az orrát aztán adtam volna neki egy pofont is - később ezzel büszkélkedve egész életemben - másnap viszont Kokó hozott volna nekem narancsot a kórházba, hogy bocs hogy akkorát adott vissza, de nem gondolta hogy ilyen nyamvadt vagyok....
Egyetlen különbség, hogy a grúzok nem kaptak narancsot...
Szóval a lényeg: akárhogy és akármit is magyaráz erről bárki, a grúzok nem érték el a céljukat, az oroszok meg igen.
<blockquote rel="boki">A grúz légiero nem ért semmit. Ukránoktól kaptak légvédelmi rendszereket ukrán személyzettel. Tehát Juscsenkóék lotték le a 3 Szu-25 és 1Tu-22M3 gépet
A grúzok esetében mindvégig a légvédelemről volt szó. És az orosz légierő képességei azért kerültek elő, mert ez a fő expedíciós fegyvernemük.
Azt mesélje már el valaki, hogy Erdogan, aki mindent megnyert, akinek az oroszok mindent odaadtak, a szankciók feloldásától akár odáig, mint itt egyesek pedzegetik, hogy Aleppónál cserben hagyták a saját szötségesüket, az mivel fizetett ezért? Csak mert nem látom, hogy Erdogan bármit adott volna cserébe, leszámítva a mosolyát...
Lehet a te címed volt az.....Azt mesélje már el valaki, hogy Erdogan, aki mindent megnyert, akinek az oroszok mindent odaadtak, a szankciók feloldásától akár odáig, mint itt egyesek pedzegetik, hogy Aleppónál cserben hagyták a saját szötségesüket, az mivel fizetett ezért? Csak mert nem látom, hogy Erdogan bármit adott volna cserébe, leszámítva a mosolyát...
+1Kemény dolgok ezek a frontok...erős hatással vannak az emberek hangulatára, ítélőképességére ;-)
Azt mesélje már el valaki, hogy Erdogan, aki mindent megnyert, akinek az oroszok mindent odaadtak, a szankciók feloldásától akár odáig, mint itt egyesek pedzegetik, hogy Aleppónál cserben hagyták a saját szötségesüket, az mivel fizetett ezért? Csak mert nem látom, hogy Erdogan bármit adott volna cserébe, leszámítva a mosolyát...
<blockquote rel="blogen">Azt mesélje már el valaki, hogy Erdogan, aki mindent megnyert, akinek az oroszok mindent odaadtak, a szankciók feloldásától akár odáig, mint itt egyesek pedzegetik, hogy Aleppónál cserben hagyták a saját szötségesüket, az mivel fizetett ezért? Csak mert nem látom, hogy Erdogan bármit adott volna cserébe, leszámítva a mosolyát...