Marhaságot beszélsz.Forditva.GyHJ=BMP=IFV.Lövészharcjárművek az összefoglaló név-bár a PSZJ még ebböl is kilóg,hisz az nem feltétlen lövészek járműve.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Marhaságot beszélsz.Forditva.GyHJ=BMP=IFV.Lövészharcjárművek az összefoglaló név-bár a PSZJ még ebböl is kilóg,hisz az nem feltétlen lövészek járműve.
Gyalogsági HarcJármű,a Bojevaja masina pehoti szó szerinti forditása.Angolul megMarhaságot beszélsz.
Gyalogsági HarcJármű,a Bojevaja masina pehoti szó szerinti forditása.Angolul meg
infantry fighting vehicle.
Pszt,@dudi nem ért oroszul.Úszó harcjármű rémlik nekem gyenge oroszommal.
Szó szerinti fórditása úszó gyalogsági harcjármű,de a BMP jelölést használják minden IFV kategóriás járműre.Úszó harcjármű rémlik nekem gyenge oroszommal.
Érdekes.Kapott egy toronyputtonyt.
Szerintem sima BMP-2D. Ami furcsaság az az ERA amit viszont nem közbetlen a pánceltesre, hanem egy külön lemezre raktak, hogy ne robbantsa át a páncélt.
DNR home made pimp. Évekkel ezelőtt (cirka 5) keringtek már képek róla a neten, volt arról találgatás, hogy valamiféle parancsnoki jármű és a torony hátuljában kapott elhelyezést az elektronika, erre utalhat is a 4 darab antenna, ugyanakkor ez a toronyelrendezés látható volt az antennák nélkül is. Más felvetések szerint tisztán propaganda célból készült átalakítások, amelyek valójában semmiféle modernizációt nem rejtenek.
Szia,DNR home made pimp. Évekkel ezelőtt (cirka 5) keringtek már képek róla a neten, volt arról találgatás, hogy valamiféle parancsnoki jármű és a torony hátuljában kapott elhelyezést az elektronika, erre utalhat is a 4 darab antenna, ugyanakkor ez a toronyelrendezés látható volt az antennák nélkül is. Más felvetések szerint tisztán propaganda célból készült átalakítások, amelyek valójában semmiféle modernizációt nem rejtenek.
Szia,
Amennyire en tudom, a reaktiv pancel valamilyen ara'nyban (tipikusan valahol 50% es 90% kozott) csokkenti a kummulativ lovedekek atuteset.
Nekem nagy kedvencem a BMP, de az oldalpancelja 18-19 mm (LOS), ha erre a legjobb, 90% hatekonysagu ERA-t rateszik, akkor ez 180-190 mm-rel lesz egyenerteku, ami meg a (sehol sem hasznalt) AMP granatot sem fogja meg, nem hogy az 1961-es RPG-7V-t.
Szoval nekem ez kamu propagandanak tunik.
Hát azért biztonság kedvéért a BMP-3 gyártását pörgették fel a négyszeresére. Idén 800 darab BMP-3 legyártását tervezi a KMZAmúgy az oroszok is szovjet örökséget élik fel. Ezeknek a pótlása nekik sem lesz "kétfillér": ott is drágább komplexebb technikában gondolkodnak már. Bumerang, Kurganetz, T-14 stb.
Szóval arra akarok rávilágítani, hogy ezekből ők sem engedhetnek majd meg több ezres flottát, ha már elfogtak BTR-ek és BMP-k...
Eddig is hogy beváltak...Hát azért biztonság kedvéért a BMP-3 gyártását pörgették fel a négyszeresére. Idén 800 darab BMP-3 legyártását tervezi a KMZ
A legjobban teljesítő orosz gyalogsági harcjármű. Szerintem a nyugati csodák sem teljesítenek sokkal jobban. Állítólag már 60-nál több Bradley vált harcképtelenné, ez több mint 50 százalékos veszteség. Már pár CV-90 is odalett.Eddig is hogy beváltak...
Kimondtad a kulcsszót: tervezik!…..És nem azért mert annyira remek, hanem mert arra képes csak az iparuk jelenleg..Hát azért biztonság kedvéért a BMP-3 gyártását pörgették fel a négyszeresére. Idén 800 darab BMP-3 legyártását tervezi a KMZ
200 darabot legyártottak az első negyedévben. Olvastam a járművel elégedetlen és elégedett véleményeket is. A páncélzata vékony ez kétségtelen, de ez eddigiek alapján a vastagabb páncélzatú Nyugati tipusok sem teljesítenek jobban. A gyalogsági harcjármű nem harckocsi. Ár-érték arányban a BMP-3 jobb.Kimondtad a kulcsszót: tervezik!…..És nem azért mert annyira remek, hanem mert arra képes csak az iparuk jelenleg..
Nem csoda hisz ahhoz elég kevés mennyiséget kaptak, hogy ténylegesen meghatározóak legyenek plusz kiképzést se kaptak rá csak nagyon az alapokat.Nyugati tipusok sem teljesítenek jobban.