Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Figyelj.
Nyilvánvalóan a tetőn van a rendes kivezetés, de az nem létezik, hogy valami ilyen hőképet produkáljon ha nincs szándékosan lefelé is kivezetve a kipufogó gáz legalább egy része. A 2 képen tényleg 2 külön jármű van, és az egyiken látszik a leégett festék, a másikon meg a hőkép mutatja, hogy kerekek felé minden át van forrósodva.
A páncéltesten lévő melegebb foltok még magyarázhatóak lennének a hővezetéssel a motortérből eredően, de az átforrósodott jobb első kereket, mivel magyarázod? Mert nekem konkrétan csak az jut eszembe, hogy kap némi kipufogó gázt is. Feltételezem, hogy nem mind a 2 járművön ugyan az a csőtoldás eresztettel és pont ugyanott fúj ki a kipufogó.
De nézd, mutatok egy videót:
Figyeld meg a szemből közeledő, és irányt váltó járművet. Ha átnézel a kerék felett, láthatod a fodrozódó forró levegőt fölötte.
Én csak arra tudok gondolni, hogy a fejlesztés bizonyos fázisában próbálkoztak valamilyen eltérő megoldással.
Nekem úgy tűnik eddig sem nagyon kellett a katonáknak. Az egész Armata-Kurganyec-Bumeráng vonalat más érdekcsoportok tolták, a HM maradna a "bevált" technika fejlesztgetésénél. Ahogy a Szu-57 sem kellene nekik, ha nem erőltetné a politika. Nekik olyasmi kell, ami legalább működik és van hozzá szervizháttér, alkatrészellátás, tapasztalt személyzet.
?mert Kína elrobog mellettük.
Nézem:Dehogy próbálkoztak,veled ellentétben értenek hozzá.Nézd meg ajármű menetirány szerinti jobb elején a két zsalus érszt.A hátsó minden felvételen vagy képen tiszta korom...kettőt találhatsz hogy miért.
Boki videójában 16:10 környékén jól belátni a kérdéses részre, de elég gyenge a videó minősége. Kicsit próbáltam a fényerővel szórakozni. Mindenki döntse el, mit lát a képen...
Ügyes!Boki videójában 16:10 környékén jól belátni a kérdéses részre, de elég gyenge a videó minősége. Kicsit próbáltam a fényerővel szórakozni. Mindenki döntse el, mit lát a képen...
Történt volna ez egy kínai akármivel! Mekkora gagyikínai-zás szardobálás menne
Pontosan ezért illene normálisan megcsinálni, mivel ez még nem sorozatgyártás. (Ha már parádéztatják.) De pár éve egy T14-es is lerohadt egy felvonuláson.Tudod ez nem egy rendszeresített eszköz.
Tudod ez nem egy rendszeresített eszköz.
Azt a vezető fullasztotta le!Pontosan ezért illene normálisan megcsinálni, mivel ez még nem sorozatgyártás. (Ha már parádéztatják.) De pár éve egy T14-es is lerohadt egy felvonuláson.
Pontosan ezért illene normálisan megcsinálni, mivel ez még nem sorozatgyártás. (Ha már parádéztatják.) De pár éve egy T14-es is lerohadt egy felvonuláson.
Ezt most a védelmében írod?
Csak mert már vagy 5 éve is gurulgatott ezen a parádén, azóta nincs rendszerben, de még be is szarik.
A főpróbán fulladt le, mert a sorkatona nem értett hozzá... Nem tudom, láttad-e az Armata belsejét, de ultra modern elektronika van benne és joystick szerü irányítása van.