Van köztetek olyan, aki komolyabban utánajárt a vadászati célú hangtompítóknak, és a magyarországi kínálatnak?
Ime egy kis segitseg:
![kalappal.hu](https://kalappal.hu/modules/prestablog/views/img/grid-for-1-7/up-img/4.jpg)
Jogszabályváltozás a hangtompítókkal kapcsolatban!
Hangtompító megszerzésének és tartásának jogi feltételei.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van köztetek olyan, aki komolyabban utánajárt a vadászati célú hangtompítóknak, és a magyarországi kínálatnak?
Köszönöm, de márkákról és típusokról alkotott véleményre, esetleges tapasztalatra volnék kíváncsi.Ime egy kis segitseg:
![]()
Jogszabályváltozás a hangtompítókkal kapcsolatban!
Hangtompító megszerzésének és tartásának jogi feltételei.kalappal.hu
Az még itthon nem nagyon elérhető lévén hogy alig van használatban legális hangtompito. Amit már előzetesen lehet tudni lesznek a low budget típusok és a prémium titanból faragott cuccok... mint minden másban itt is A-Xig lesz minden is.... Itt főleg az elettartamban lesz különbség, sport fegyverekre nyilván olyan típusok kellenek amik sok ezer lövést bírnak.. Várjuk azért még a nov1et, mert akkor lesz tiszta minden, utána majd biztos jönnek a tapasztalatok is!Köszönöm, de márkákról és típusokról alkotott véleményre, esetleges tapasztalatra volnék kíváncsi.
November elsején reggel 8.01-kor a pénztárnál szeretnék állni a hangtompítómmalAz még itthon nem nagyon elérhető lévén hogy alig van használatban legális hangtompito. Amit már előzetesen lehet tudni lesznek a low budget típusok és a prémium titanból faragott cuccok... mint minden másban itt is A-Xig lesz minden is.... Itt főleg az elettartamban lesz különbség, sport fegyverekre nyilván olyan típusok kellenek amik sok ezer lövést bírnak.. Várjuk azért még a nov1et, mert akkor lesz tiszta minden, utána majd biztos jönnek a tapasztalatok is!![]()
November elsején reggel 8.01-kor a pénztárnál szeretnék állni a hangtompítómmal.
Isten ments. Nem 20-30 decibel tartja vissza ettől az embert, hanem a józan ész.8:25 perckor pedig mar egy hazteton hasalni…![]()
Várjál addigra kell határozat is neked a policijától!!November elsején reggel 8.01-kor a pénztárnál szeretnék állni a hangtompítómmal.
A híres török gróf álltal fémjelzett Charles Daly.... Igazából Iveco Daly is lehetne át jobban cseng ... szerintem let it go....Charles Daly fegyverekkel van valakinek tapasztalata?
Igazából a 301 -essel szemezgetek
Hát a fogás nagyon freestyleSzabadpisztoly![]()
Tétényi lőtéren van /volt egy sörétes pár éve, bérelhető.Charles Daly fegyverekkel van valakinek tapasztalata?
Szerintem egy Hoglu díszruhába ! Inkább egy Remi 870 vagy Mossberg 500 használtba ha már pumpás vagy egy Winchester SXP ! Még a Savage pumpásokat is hamarabb venném meg ! Török puska nekem nem jöhet a portára !Charles Daly fegyverekkel van valakinek tapasztalata?
Török puska nekem nem jöhet a portára !
Igazából semmi, olcsó, de nem szabad tőle sokat várni... durran, lő, visszarug... ennyiMi a baj velük? Komolyan kérdem. Ránézésre ugyanaz mint a többi egyszerűbb, tömegcikk bock.
Ha jól tudom a Winchester SXP-t Töo-ban gyártják, licensz alapján.Szerintem egy Hoglu díszruhába ! Inkább egy Remi 870 vagy Mossberg 500 használtba ha már pumpás vagy egy Winchester SXP ! Még a Savage pumpásokat is hamarabb venném meg ! Török puska nekem nem jöhet a portára !
Az lehet , hogy most már igen de régebben Tulában gyártották ott ahol az Izs MP 155-t .Ha jól tudom a Winchester SXP-t Töo-ban gyártják, licensz alapján.
Akartam egyet venni és akkor találkoztam e ténnyel.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..