Igen kissé elmegy néha a csatorna a Iowa vs .... irányába, főleg a sok hozzászóló kérését teljesítendő. Szerintem a célcsatorna fogalmát sem nagyon hallotta még. Az eddigi "csúcs" az Iowa vs Graf Spee volt szerintem.Kb. azt kezdte kihozni, amikor kilőttem a 32. perc táján a videót, hogy 1 v 1 -ben lehet esélye a BB-nek.
- Az, hogy eleve elkezdni összevetni őket 1v1-ben is már ott kezdtem a fejemet fogni...
- Amikor a légvédelem minőségét csak jelzőkkel írta le, de célcsatornákról szó sem esett és akkor esélyt latolgatott, akkor kb. ott borultam le a székről.
- A BB páncélzatának értéket tart 1 tonnás harci résszel szemben...
Nevetséges.
Semmi esélye sem lenne lenne a BB-nek még akkor sem, ha heli sem lenen a Kirovon és az lenne a felállás, hogy a horizont alól bukkanva észlelik egymást radarral.
40 km távolságba a 16-os löveg SOHA nem találná el az irányt változtató Kirovot.
S-O-H-A
A gránátok repülési ideje túl sok ahhoz. Ha csak 60 sec-enként random irányt vált a hajó, akkor soha nem lesz a megfelelő helyen a számított helye, ahova lőttek a löveggel.
A 32 db AGM-84/BGM-109 is szart sem ér.
2x6 db Sz-300PSz ekvivalens célcsatorna van az első Kirovon is + Osza + 2 célcsatorna CIWS mindkét irányban.
Szubsszonikusan közeledő célokat ezek lazán leszedik.
A BB 4 db CIWS-je két célcsatorna 1 irányba. 4 db Gránit indul, abból ma.x kettőt lelő, a másik kettő meg harcképtelenné teszi a BB-t, mert az antenna erdőnek annyi. De, ha nincs mákja, akkor lőszerraktáron keresztülmegy a formázott harci rész és úgy robban ketté a cucc, mint a Hood.
Amúgy amikor a kaptafánál marad a srác akkor nagyon jó, hiánypótló videókat készít!