Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Aki kint van a kiállításon vagy ki fog menni, az csoszogjon szépen oda az EMBT-bez másszon fel egy létrára (a legjobb az lenne ha drónt vinne magával) és fényképezze le felülről a tornyot.
ui.: jutalmul a jobb kezével megveregetheti a bal vállát.
Ezért max szóbeli csoki jár, az egész torony kéne felülnézetből.
Felejtsd el az RM ótvarát! Ebbe kell belehegeszteni vagy a 130-as vagy a 140-es ágyút és annyi, jah meg kell egy új teknő is.Összevetve a kettő vonalat, az EMBT egy jobb konstrukciónak tűnik mint a Panther.
A KNDS szépen kiforrottan összehozta 120 mm-re a gépet. Ami kerdés nekem, hogy vajon a NEXTER ágyúja van benne, vagy az RM L55A1 a füstelszivó nélkül? Lőszerfelhasználás szempontjából esélyesen nem mindegy ha a csehek Cesar-os sztoriját nézzük. Szóval a kérdés, hogy az egyértelműen nyerően csökkentett sziluett az APS és a nagy tűzerő mellett eléggé 'germán'-e nekünk ahhoz, hogy érdemlegesen számoljunk vele a lőszegyártásunk tervezett vonalán? Az alvázban esélyesen elegendő dolog KMW Leopard 2 így is.
A Panther nagy és az RM egyértelműen rádolgozott a Lynx dizájnjának a megjelenésére(szoktam hangsúlyozni ennek a toborzóerejét), de ugyanúgy tartalmazza az innovációkat csak mellé egy 130 mm-es ágyút is, ami brutál. Csak az L55A1 miatt igen korai a megjelenése és emiatt korlátozottabban fog bárki utánakapkodni, főleg ha most pörög fel igazán a 120 mm lőszer gyártasa európai szinten.
Érdekes verseny lesz, nagyot lép aki a Panthert választja, szörnyeteg lesz a tűzereje, vele szemben viszont egy mindent is kimaxoló, ugyanolyan potens eszköz áll bejáratott technológiai szinten is a jövőre készen.
Felejtsd el az RM ótvarát! Ebbe kell belehegeszteni vagy a 130-as vagy a 140-es ágyút és annyi, jah meg kell egy új teknő is.
Egy oldallal kell visszalépned és ott van.Magyarán kellene egy normális új tankot tervezni 0-ról, csak ebbe senki nem áll még bele.
Összevetve a kettő vonalat, az EMBT egy jobb konstrukciónak tűnik mint a Panther.
A KNDS szépen kiforrottan összehozta 120 mm-re a gépet. Ami kerdés nekem, hogy vajon a NEXTER ágyúja van benne, vagy az RM L55A1 a füstelszivó nélkül? Lőszerfelhasználás szempontjából esélyesen nem mindegy ha a csehek Cesar-os sztoriját nézzük. Szóval a kérdés, hogy az egyértelműen nyerően csökkentett sziluett az APS és a nagy tűzerő mellett eléggé 'germán'-e nekünk ahhoz, hogy érdemlegesen számoljunk vele a lőszegyártásunk tervezett vonalán? Az alvázban esélyesen elegendő dolog KMW Leopard 2 így is.
A Panther nagy és az RM egyértelműen rádolgozott a Lynx dizájnjának a megjelenésére(szoktam hangsúlyozni ennek a toborzóerejét), de ugyanúgy tartalmazza az innovációkat csak mellé egy 130 mm-es ágyút is, ami brutál. Csak az L55A1 miatt igen korai a megjelenése és emiatt korlátozottabban fog bárki utánakapkodni, főleg ha most pörög fel igazán a 120 mm lőszer gyártasa európai szinten.
Érdekes verseny lesz, nagyot lép aki a Panthert választja, szörnyeteg lesz a tűzereje, vele szemben viszont egy mindent is kimaxoló, ugyanolyan potens eszköz áll bejáratott technológiai szinten is a jövőre készen.
Eddig csak képalapon tájékozódtam legnagyobbrészt idő híján. Az beszűkíti a lehetőségeket első körben.Ez nem kérdés, mert írják. L/52-as, tehát a Nexter ágyúja.
Ja csak ebbol hianyzik a fele a KF51 kepessegeinek. Sebaj, legalabb nehezebb es nagyobb is.Összevetve a kettő vonalat, az EMBT egy jobb konstrukciónak tűnik mint a Panther.
Felejtsd el az RM ótvarát! Ebbe kell belehegeszteni vagy a 130-as vagy a 140-es ágyút és annyi, jah meg kell egy új teknő is.
Ez nem kérdés, mert írják. L/52-as, tehát a Nexter ágyúja.
Eddig csak képalapon tájékozódtam legnagyobbrészt idő híján. Az beszűkíti a lehetőségeket első körben.
Ja csak a 130 mm az L/51. Hmm
KF51 = Rh-130 L/52
Ja csak az nem az, hanem L/52.Ja csak a 130 mm az L/51. Hmm
Errol van szo. Ez az EMBT egy hack, ami evek ota megy, mikozben a RM egy masik hacket elohuzott, ami joval tobbet tud, mar 130-as, mikozben 2.5 tonnaval konnyebb, mozgekonyabb, es alacsonyabb a profilja.Magyarán kellene egy normális új tankot tervezni 0-ról, csak ebbe senki nem áll még bele.
Nem volt sok a szmájli. Teperhetsz a bálnáért, de ettől még tudod, hogy a jelen/jövő rendszereiben mennyire több ez.Ja csak az nem az, hanem L/52.
Kicsit sok a smiley, de keves a fact checking, kartars...
Semennyivel. Szorakoztato, hogy balnaztok, mikozben ez a committee design oszver nehezebb, kevesebbet tud, feleannyi networking nincs benne, mint a KF51-ben mar most van, de legalabb 5x annyiba fog kerulni es meg sehol nem all.Nem volt sok a szmájli. Teperhetsz a bálnáért, de ettől még tudod, hogy a jelen/jövő rendszereiben mennyire több ez.
Bazz ember láttál egy makettot meg brossúrát értem én hogy neked marketing folyik az ereidben de azé na...Semennyivel. Szorakoztato, hogy balnaztok, mikozben ez a committee design oszver nehezebb, kevesebbet tud, feleannyi networking nincs benne, mint a KF51-ben mar most van, de legalabb 5x annyiba fog kerulni es meg sehol nem all.
Nemikepp irrital, kulonosen @dudi egybites kopkodese, amikor egyetlen kepbol egybol balnazni kezdenek tudatlanul, mikozben konnyebb 2.5 tonnaval es lathatoan az alacsonyabbra szabott hullhoz kepest lett csak vaskosabb a teteje, mikozben az altaluk ajnarozott masik nemcsak nehezebb, de feleannyi integralt cucc nincs benne, viszont 3m a csucspontja.Bazz ember láttál egy makettot meg brossúrát értem én hogy neked marketing folyik az ereidben de azé na...