Nem hogy átesik a ló túloldalára, de egyenesen át vetődik rajtaBazz ember láttál egy makettot meg brossúrát értem én hogy neked marketing folyik az ereidben de azé na...

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem hogy átesik a ló túloldalára, de egyenesen át vetődik rajtaBazz ember láttál egy makettot meg brossúrát értem én hogy neked marketing folyik az ereidben de azé na...
Na, hogy ez neked miből látható azt nem tudom mivel nem lett szabva rajta semmi.lathatoan az alacsonyabbra szabott hullhoz kepest lett csak vaskosabb a teteje,
Oh my sweet summer child.Egy corporation a nagy uzlet erdekeben kepes idot es penzt, eroforrast belefeccolni, majd pontosan, idoben szallitani
Szubjektiv, a brosurabol, azert is irtam kurzivval, de majd meglatjuk. De pont te szoktal irtozni a committee designtol, meglepo, hogy itt nem...Na, hogy ez neked miből látható azt nem tudom mivel nem lett szabva rajta semmi.
Nem a Meszaros Lolo & Co avagy hasonlo magyarra gondoltam.Oh my sweet summer child.
Én csak a Rheinmetallra gondolok és az elmúlt pár év nyüglődésére.Nem a Meszaros Lolo & Co avagy hasonlo magyarra gondoltam.![]()
Mondjuk a 8x8 valamerre elgurulhatott, mert senki nem mond róla semmit!Mi történt itt!? 1,5 napig nem vagyok és új harckocsi, 8x8-at megette az íróasztal fiókja és @kamm nál elfogytak a GIF-ek!!! Mi van itt?![]()
Nem tudom, egyelore nem igazan csusztak meg semmivel. A Lynx egy uj termek, ehhez kepest produkaltak az ausztraloknak tesztelhetot, nekunk demozhatokat, viszonylag minimalis osszegert. Nem mellesleg az, hogy feleben tulaj is lett az allam a gyarban, az azert nem megszokott, te is tudod.Én csak a Rheinmetallra gondolok és az elmúlt pár év nyüglődésére.
még nem tolták ki a kiállító terembeMondjuk a 8x8 valamerre elgurulhatott, mert senki nem mond róla semmit!![]()
Szerintem az privat fogjak demozni Marotheknak, nem is biztosan ott.még nem tolták ki a kiállító terembe![]()
A bölcs vajákus beszéljen belőled!Nem tudom, egyelore nem igazan csusztak meg semmivel. A Lynx egy uj termek, ehhez kepest produkaltak az ausztraloknak tesztelhetot, nekunk demozhatokat, viszonylag minimalis osszegert. Nem mellesleg az, hogy feleben tulaj is lett az allam a gyarban, az azert nem megszokott, te is tudod.
Engem amugy a 8x8 izgat jobban, mint a Lynx, de utobbit elvileg 1-2 honapon belul megismerjuk...
Inkább a KF-51 a Leo 2A8, így hogy nem lett új alváza...Lehet A Misztikus Leopard 2A8, csak akkor hozz egy hírt, hogy a NEXTER kiszállt és RM ágyú van benne.EMBT.
Ez a felszín az igazság meg kissé komplikáltabb mindig.Nem tudom, egyelore nem igazan csusztak meg semmivel. A Lynx egy uj termek, ehhez kepest produkaltak az ausztraloknak tesztelhetot, nekunk demozhatokat, viszonylag minimalis osszegert. Nem mellesleg az, hogy feleben tulaj is lett az allam a gyarban, az azert nem megszokott, te is tudod.
Engem amugy a 8x8 izgat jobban, mint a Lynx, de utobbit elvileg 1-2 honapon belul megismerjuk...
Ezt mondta Papperger is a reggeli cikkben, hogy remenyei szerint az lesz a Leo kovetkezo verzioja...Inkább a KF-51 a Leo 2A8, így hogy nem lett új alváza...
Gondolom. Mi csak abbol tudunk fozni, amit kapunk, ugye.Ez a felszín az igazság meg kissé komplikáltabb mindig.
Igen, de ha nincs infód akkor ne add elő elő az orákulumot valamiről ami eléggé korai fejlesztési stádiumban jár és tele van még csak elméleti síkon integrált technológiával. Konkrétan az egy makett. Az ágyú működik a többi pedig hát koncepció jórészt.Gondolom. Mi csak abbol tudunk fozni, amit kapunk, ugye.![]()
Mar megbocsass, de ha jol remlik a te hivatasos kollegad kezdett el teli szajjal okadni ra, raadasul ugy, hogy egyetlen kepet latott, nem en...Igen, de ha nincs infód akkor ne add elő elő az orákulumot valamiről ami eléggé korai fejlesztési stádiumban jár és tele van még csak elméleti síkon integrált technológiával.
Nezd, a tobbi nagyreszt technologia, ami meg pont az en asztalom. (FYI konkretan egy networked, AI-assisted, automated cyber defense systems temaban probalok vegre megszerezni egy masters degreet; capstone, nem thesis, tehat mukodokepes, skalazhato rendszert kell leraknom hozza.)Konkrétan az egy makett. Az ágyú működik a többi pedig hát koncepció jórészt.
Hát jah, csak valahogy mindig előjön "egy persze meg tudjuk csinálni csak izéééé"Amit leirtak a brosuraban, abban semmi olyan nincs, amit ne lehetne hibatlanul osszerakni;
Penz. Minden fejlesztes megoldhato, csak penz kerdese. Ha nagyot igertek, az is megy, csak tobb szamitasi kapacitas avagy bandwidth stb kell.Hát jah, csak valahogy mindig előjön "egy persze meg tudjuk csinálni csak izéééé"
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..