Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Laiki!
Tisztelek, becsüllek!
Ha, már idézel, akkor:
"Az osztrák álláspont szerint az atomerőmű nem lehet megtérülő, amennyiben figyelembe veszik az összes felmerülő biztosítási és biztonsági költséget. Az osztrák vélemény alapján ugyanígy számításba kell venni a keletkező hulladék ideiglenes tárolásának, kezelésének, végleges elhelyezésének és az utólagos eljárásoknak a költségeit is."
Mások is így értékelik, nem csak én! (De azért a sógorok menjenek a 3,14-ba!).
Tul'képpen erről ugattam!
Pontosan. A baj az, hogy másnak sem, de ezek a "zsenik" üvöltenek a leghangosabban. És akkor csodálkoznak, hgy ökölbe szorul a kezem és elküldöm őket az édes jó anyukájukba...Erre azt mondani, hogy "nem megtérülő technológia". Hát azért ez - mint írtam - pofátlanság és vastag bőr kell hozzá. A kedves osztrák sógoroknak általános iskolás szinten sem megy matek.
<blockquote rel="akagi">
Laiki!
Elhiszed, hogy Brüsszelben folytatása lesz, és nem neked és Molninak fognak igazat adni? Tévedések elkerülése végett: Nem vagyok atomenergia ellenes! Azt próbálom súgni, hogy nincsen ingyen energia! Most azt, hogy Paks vagy a regionális szélerőmű, ami éves szinten átlag 20 km/ó lett megépítve gazdaságosabb? Nem mi döntünk.
Ezért bántja nagyon Ausztriát a paksi bővítés:
http://hvg.hu/gazdasag/20160216_ausztriaban_esnemetorszagban_aremelkedesre_szamitanak_a_paksi_bovites_miatt
Hölgyek, Urak!inforadio.hu/hir/belfold/a-termekenysegunk-banhatja-ha-zsebben-hordjuk-a-mobilunkat-796626
Nem ide illik, de a multkor valaki kérdezte, hogy a wifi káros-e. Hát eszerint a cikk szerint igen. Bár a férfinemzőképességre már jóformán minden káros, a biciklizéstől a széken ülésig.