És, hogy, ha lemerült, ellopták vagy csak áramszünet van? Akkor építesz be csak azért szünetmentes tápot...?
Nyilván kell bele szünetmentes.
Az autók elektronikai biztonságát nézve és inkább maradok a kemény fizikai zárnál...
Ezt pedzegettem az eredeti posztomban. Én IT szakember vagyok és konkrétan tudom, hogyan működnek ezek a dolgok. Az nem csinál biztonságos kommunikációt, aki nem akar.
Azt nézve, hogy hány ember fotóját és adatait lopták el telókról, részemről ez a legviccesebb dolgok egyike.
Lásd fent. Annak, hogy a telefonok és a számítógépek ennyire sebezhetőek több oka is van, messze-messze legkomolyabb az emberi nemtörődömség.Mi köze van ahhoz, hogy az egységsugarú felhasználó hány vírust szerez be adott idő alatt, hogy lehet-e bizonságos kommunikációt csinálni? Semmi.
A lakáskulcsom lényege az, hogy ha elveszne minden igazolvány, teló, akkor hazasétálok és bejutok. Most meg a telód nélkül nem jutsz be...? Az igen...
Ennek fuss neki még egyszer. De komolyan... elveszik minden, de a lakáskulcs nem tud... mert az olyan kis ragaszkodó. MI VAN?
A kettős zárnak meg sok értelmét nem látom. Feleslegesen fancy drága redundancia.
Ez egy vélemény, amit tisztelek oszt csá. Én a kulcsnak nem látom értelmét, felesleges archaikus maradvány.