M
molnibalage
Guest
Nincs olyan, hogy eredeti C/D modifikáció. Lásd F-15 írás. A '80-as évek végén végetért a gyártás, azóna n+1 dolog változtt a flottán.
<blockquote rel="hiryu">http://imgur.com/cRZGDb7
A FoFA is akkor lenne ütős, ha lenne társszerző, akik a koncepcióban értintett egyéb fegyverrendszerekről írnának.
Ha lenne kedved hozzá, akkor én örülnék neki, ha a különféle orosz gépek változatairól is írnál... Ahogy látom a fórumon is, meg mondjuk a Wikin is, ezekkel kapcsolatban több kavarodás van.A jövőben ilyen kisebb terjedelmű írásokkal fogok jelentkezni, már ha lesz rá időm téma és kedvem. Az F-15 írás végén levő FoFA elemzést sanszosan soha nem fogom megcsinálni vagy csak iszonyatosan megvágva. A FoFA is akkor lenne ütős, ha lenne társszerző, akik a koncepcióban értintett egyéb fegyverrendszerekről írnának.

Bár nem tudom, hogy olyanoknak pl. Molni is utána tud nézni itt-ott, olyan oldalakon, amiket rendszeresen látogat, hogy pl. a szerbek, amiket kapnak/kapnának MiG-29-esek, butítva lesznek-e vagy nem... Stb-stb.Intézz felhívást a fórumban, hátha jelentkeznek többen is.
Ha lenne kedved hozzá, akkor én örülnék neki, ha a különféle orosz gépek változatairól is írnál... Ahogy látom a fórumon is, meg mondjuk a Wikin is, ezekkel kapcsolatban több kavarodás van.![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..