M
molnibalage
Guest
Erre meg elfelejtettem válaszolni. A Gripen FAQ-t érdemes elolvasni, nem hosszú és komplikált. Sok apró és néhány nagyobb javítás van benne.erdifefe3 said
<p class="new-blogpost-comment-notice">Komment ehhez a hírhez: Újabb lépés a modernebb Strike Eagle felé
Molni az F-15E -rol varhato valami reszletesebb osszefoglalo Toled??
A masik kerdesem hogy a Gripen FAQ az miben valtozott meg a regihez kepest?
F-15E? 2009 táján volt egy Aranysasban egy többrészes cikksorozat magáról a gépről és az éles bevetésről is. Ezen felül a lenti link elég részletes és részben magyar nyelvű.
http://www.f-15e.info/joomla/
Nem érzem azt, hogy ezeknél sokkal többet és részletsebbet tudnék írni. Forrásom jelenleg nincs ehhez, időm meg végképp. Amúgy előbb is a FoFA-t akartam volna rendesen kielemzni, de még elkezdeni sem tudtam. Jelenleg a F-35 "FAQ" végén járok, dolgozok egy repszimhez egy gigamega MOD-on, de ezekre is alig van időm. A cégnél már folyamatosan "puhán jelzik", hogy jó lenne, ha lenne jogism, emelett még orosz tanfolyamra is "önkéntesen felszólítva" járok. Mindemellett annyi meló van a cégnél, mint még soha.
Optimistán nézve F-15E-ről évek múlva lehete valami, ha akkor egyáltalán lesz kedvem és időm írni.