F-15 Eagle (McDonell Douglas/Boeing)

AFOTEC Detachment 6 analysts have also examined EPAWSS data generated from F-15E participation in several F-35A Lighning II operational test missions.

“Whether in a more passive jamming role, or as a follow-on strike package, an F-15E or EX with EPAWSS causes detrimental impacts to opposing forces decision space,” Strader said. “This system gives aircrews many more options when fighting through contested airspace and enables other stealth assets in a force package – like an F-22 (Raptor), F-35, or other futuristic penetrating assets – to more efficiently neutralize threats.”

Japán F-15-ösök "ereszd el a hajam" bemutatórepülése, benne az egyik legkeményebb belerántással, amit a típustól én idáig láttam:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Odatekertem, de érdemes végignézni.

Japán F-15-ösök "ereszd el a hajam" bemutatórepülése, benne az egyik legkeményebb belerántással, amit a típustól én idáig láttam:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Odatekertem, de érdemes végignézni.
Ez úgy billegett, mint amikor Dale Snodgrass rángatta meg az F-14-et.

IMG-20220824-163140.jpg

173rd FW's Heritage F-15C

U.S. Air National Guard photo by Staff Sgt. Penny Snoozy

IMG-20220824-163140.jpg

173rd FW's Heritage F-15C

U.S. Air National Guard photo by Staff Sgt. Penny Snoozy
Ez a festés azért jópofa, mert pár éve már láttam egy fikciós festésmintát arról, hogy "mi lett volna, ha" az F-15A a hetvenes évek elején a dél-kelet ázsiai, azaz a vietnami hadszíntér terepfestését kapta volna meg:

m8gaEvS.jpg

Mondjuk, mert még tart a háború és a típus is bevetésre került volna ott.

Amúgy a McDonnell Douglas is az úgynevezett greenland camo-ra hajazó USAFE kamuflázzsal promózta az F-15E első prototípusát:

23802181746_8aae1bc850_b.jpg

3602034309_66dec0cfe7_b.jpg

images

Ez a festés azért jópofa, mert pár éve már láttam egy fikciós festésmintát arról, hogy "mi lett volna, ha" az F-15A a hetvenes évek elején a dél-kelet ázsiai, azaz a vietnami hadszíntér terepfestését kapta volna meg:

m8gaEvS.jpg

Mondjuk, mert még tart a háború és a típus is bevetésre került volna ott.

Amúgy a McDonnell Douglas is az úgynevezett greenland camo-ra hajazó USAFE kamuflázzsal promózta az F-15E első prototípusát:

23802181746_8aae1bc850_b.jpg

3602034309_66dec0cfe7_b.jpg

images
Ezzel jött ki a Hasegawa 1:72-es modellje is annak idején:

E10.jpg

Basszus erről sem tudtam;
A Boeing 2006-ban az F-15 Global Strike Eagle-el készített egy koncepciót amivel Minotaur ICBM-el állított volna pályára kisebb műholdakat..
IMG-20220902-182107.jpg

r7w0s3d2mb521.jpg

IMG-20220902-183615.jpg
Ha ez megvalósult volna, az F-15 lett volna az egyetlen sugárhajtású repülőgép, amely képes műholdat indítani, majd le is lőni.

Ha valakit érdekel a 10oldalas terezet>> klikk