F-15 Eagle (McDonell Douglas/Boeing)

Ez a szaúdi (és most már katari) F-15SA (F-15QA) program prototípusa. Hagyománytiszteletből megkapta a legelső F-15A prototípusának festését. Ha jól tudom, ez a példány így marad, nem kerül átadásra a vevőnek.
Az FbW repülési tesztjeihez használták először, de mostanra is akad dolga a különféle új függesztményvariációk teszteléséhez. Még úgy is, hogy már javában tart az időközben elkészülő szériapéldányok átadása.
Nem is a fenti konfiguráció a legmeredekebb, hanem ennek a továbbgondolása, azaz a dupla-dupla AMRAAM függesztés! Azaz a belső nagypilonra négy-négy rakéta is mehet. Összesen 16 rakéta, tehát a jelenlegi duplája!

Igen láttam olyan képet is.Csoda,hogy a CFT-n lévő bombazárakat nem alakították át AMRAAM indítóvá.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Aztakurva. Az első napos F-15 pilótával interjú. Nézem, amint tudom. Az F-15-ös írásomban elég szép terjedelemben van a bevetése.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1945
Ő volt a legelső nem hivatalos F-22 demopilóta.

+az aki Major Nebojsa Nikolic MiG-29-esét leszedte az OAF első éjszakáján.

2018_06_18_12_54_58_OAF_Dogfight_Debriefs_pdf_Adobe_Acrobat_Reader_DC.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed
Aztakurva. Az első napos F-15 pilótával interjú. Nézem, amint tudom. Az F-15-ös írásomban elég szép terjedelemben van a bevetése.

Megnézted már? Találtál benne valami új vagy érdekes információt?

Nagyjából végighallgattam. Sajnos semmi egetrengetőt nem mond.

Asszem írni fogok a csatornának, mert lennének javaslataim és kérdéseim. Eddig alig pár interjúban volt tényleg értékes dolog, semmi lényegi és komoly nem derül ki igazán többnyire. Nem tudom, hogy ez azért van, mert nem kérdez jól a srác vagy csak így válaszolnak vagy más miatt.

Annyi érdekes dolgot lehetne kérdezni pedig és egyik videóben sem kérdezte meg ezeket...

Nagyjából végighallgattam. Sajnos semmi egetrengetőt nem mond.

Asszem írni fogok a csatornának, mert lennének javaslataim és kérdéseim. Eddig alig pár interjúban volt tényleg értékes dolog, semmi lényegi és komoly nem derül ki igazán többnyire. Nem tudom, hogy ez azért van, mert nem kérdez jól a srác vagy csak így válaszolnak vagy más miatt.

Annyi érdekes dolgot lehetne kérdezni pedig és egyik videóben sem kérdezte meg ezeket...
A legérdekesebb része az volt, hogy mekkora távolságról gyaktak le 4 v 12 -ben F-15C-kel és mennyi idő alatt meg az, hogy még elmenekülni sem tudtak a Sasok.

(Csak ezt én eddig is tudtam, ezt magyaráztam, hogy mit jelent az, hogy az F-22 csak 5 percig tud szupercirkálni értelmes hatósugár mellett. Az F-22 képes ASF konfigban repülő ellenfelet is üldözni, de frodítva ez még 4gen v 4gen gépesetén sem igaz, nemhogy az F-22 ellen, hacsak nem száraz tankkel repül a Raptor...)