Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na de így legalább nem kell várjak Molni reakciójára, mert már megírta neked.
Éreztem, hogy be fogja ezt írni valaki. A baj az, hogy fogalomzavarban tetszik lenni.Te most tényleg azt hiszed, hogy az az ország, ahol PAK FA
T-50/Su-35 és R-77-et rakott össze annyira hülye, hogy egy használhatatlan TVC hajtóművet fog tervezni, ami koncepcionálisan el van baszva?
Éreztem, hogy be fogja ezt írni valaki. A baj az, hogy fogalomzavarban tetszik lenni.<blockquote>Te most tényleg azt hiszed, hogy az az ország, ahol PAK FA
T-50/Su-35 és R-77-et rakott össze annyira hülye, hogy egy használhatatlan TVC hajtóművet fog tervezni, ami koncepcionálisan el van baszva?
Dudi pedig konkréten idézett téged:
<i>"Azt ugye vágod, hogy a 20 és 30 mm közötti repülőgép gépágyú lőszerek micsodák? <b>Kisméretű testek, robbanóanyag nélkül</b>."</i>
Utána meg meg akarod magyarázni, hogy de hát nem is. Ne nézz már minket hülyének, inkább ismerd el, hogy: Hibáztál vagy rosszul emlékeztél stb...
Van olyan gépágyú lőszer amiben nincs robbanó anyag, például a 27 mm-s Mauser-hez van ilyen lőszer, de ezen lőszerek is a becsapódáskor fölrobbannak csak nem robbanóanyaggal érik el ezt a hatást.
Adott esetben anélkül is. Az is szó maradt le. Azt ugye vágod, hogy az A-10 pct. lőszerében nincs robbanóanyag, de hk-t kapnak szét vele? Igen, az urán porifórikus, de anélkül is menne a dolog, ha wolfrámot használnának.Kisméretű testek, robbanóanyag nélkül."
Van olyan gépágyú lőszer amiben nincs robbanó anyag, például a 27 mm-s Mauser-hez van ilyen lőszer, de ezen lőszerek is a becsapódáskor fölrobbannak csak nem robbanóanyaggal érik el ezt a hatást.
Azt kérdezted, hogy mit kezd kéthajtóműves géppel. Ezzel erősen azt sugalltad, hogy az ellen nem jó. Ami nyilvánvalóan téves. Teljesen mindegy, hogy hány hajtóműve van a gépnek, ha a rakéta leszakítja a szárnyát vagy direkt ütközéssel a hajtóművet kapja telibe vagy a pilótafülékben a pilótát csaptja el...A kedves kommentelő én voltam és kib*aszottul nem ezt írtam!
Miért, a raptor ilyen számban mire elég ? Nyilván való propaganda, és a baltikum megnyugtatása. Ha komolyan venné a NATO, akkor az "orosz inváziós fenyegetésre" nem ekkora erőket vonultatna fel, szerintem ez csak része a diplomáciai adok kapoknak.De miért pont a raptor? 15-16 nem lett volna elég?
De miért pont a raptor? 15-16 nem lett volna elég?